BEDRIJFSFEEST-MUZIEK - FeeZten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

**"De zachte gee van Gulpers werpt een ander licht op de zaak"**

GulpersPRO is gespecialiseerd in complete drive-inn shows, bestaande uit een professionele geluidsinstallatie, allround diskjockey en een sfeervolle lichtshow. Daarnaast zijn wij sinds 2004 het betrouwbare adres voor karaoke- en lasershows.

Maak tijdens een persoonlijke ontmoeting vrijblijvend kennis met ons bedrijf. Op basis van onze ervaring en expertise geven wij u graag advies dat perfect aansluit bij uw eigen wensen en de betreffende feestlocatie.

GulpersPRO is landelijk actief en is gevestigd in Landgraaf, Zuid-Limburg. Door verschillende feest-, hotel- en vergaderlocaties worden wij als vaste partner aanbevolen, waardoor wij wekelijks gelijktijdig op meerdere plaatsen zorgen voor de muzikale en technische omlijsting van met name bruiloften, bedrijfsfeesten en zakelijke bijeenkomsten.

GulpersPRO wordt aanbevolen bij onder andere:
Van der Valk Hotel Heerlen, Maastricht en Arnhem
Golden Tulip Leende, Weert en Parkstad Zuid-Limburg
Kasteelhoeve de Grote Hegge, Thorn
Hotel Monopole, Valkenburg
Winselerhof, Landgraaf
Feestgrot, Valkenburg
Stadiontechniek Roda JC, Kerkrade

info@GulpersPRO.com

www.GulpersPRO.com

Discoverhuurparkstad.nl

Een ervaren allround DJ. Een geluid- en lichtinstallatie die aansluit bij jullie eigen wensen. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin alle mogelijkheden worden besproken. Discoverhuur Parkstad biedt alles wat u nodig heeft: kwaliteit, ervaring en een goede prijs.
Neem zonder verdere verplichtingen contact op voor een vrijblijvende offerte. Want "niet geschoten is áltijd mis!".

Discoverhuur Parkstad
info@discoverhuurparkstad.nl
www.discoverhuurparkstad.nl

Het Easylistening JazzTrio ‘No Problem’

Het Easylistening JazzTrio ‘No Problem’ is gespecialiseerd in jazzy-lounge-achtergrondmuziek voor receptie, borrel en diner. Het Trio staat bekend om het leveren van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Sfeervolle jazzy achtergrondmuziek, fluisterzacht als het moet, swingend vlot voor het maken van een dansje (diner dansant) als het zo uitkomt; intiem en relaxed. Vooral voor bedrijven, maar ook voor particulieren.

De bezetting bestaat uit saxofoon, gitaar en contrabas. Het repertoire is buitengewoon breed. Naast de klassieke jazzy swingnummers zoals "Fly me to the moon" (Sinatra), "Summertime" (Ella Fitzgerald) en bossa’s als "The Girl from Ipanema" (Astrid Gilberto) staan softpop liedjes, filmsongs, Klezmer liederen, ouderwetse tango’s, vrolijke dixieland nummers, zomerse samba’s en funky grooves op het programma. En bestsellers van de jonge garde zoals "What a difference a day made" (Jamie Cullum), "Sway" (Peter Cincotti), "Have you met miss Jones" (Robbie Williams), "Feliz Navidad" (Michael Bublé) en "All of me" (Harry Connick Jr).

www.easylistening-jazztrio.nl
info@easylistening-jazztrio.nl

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu