BEDRIJFSTRAINING - FeeZten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Tijd voor een organisatorisch opkikkertje? TeamEntertraining!

Een pittige mix van teamtraining en teamentertaining. Beproefde communicatie- en teambuildingsmodellen in een origineel en eigentijds jasje. Unieke games en activiteiten die het team de groepsdynamiek laten ontdekken.

In de outback ben je op elkaar aangewezen. Samenwerking en een goede communicatie zorgen dat je de grimmige onvoorspelbare natuur van Australië overleeft.

The aboriginal way of life …. excellente teams. Van oorsprong werken de Aboriginals altijd als een team. Ieder individu zet zich onzelfzuchtig met volle overgave in op een manier die je bij geen enkel ander volk tegenkomt. Daar kunnen we veel van leren in het Westen.

TeamEntertraining: want trainen kan ook leuk zijn! Korte informatieve sessies afgewisseld met een pittige mix van unieke games.

Echte ontwikkeling is een ontdekkingsreis. Met de door ons speciaal ontwikkelde games leer je op een speelse en spannende manier je kennis en vaardigheden te vergroten. Een excellent team kent en gebruikt elkaars competenties.

De games zijn bedoeld voor teams die willen spelen met hun kennis en vaardigheden en die het beste uit hun team willen halen. Een eigentijdse aanpak doorweven met actie, humor, bezinning en inzicht.

Tip: kijk op de site voor een overzicht van de games.

N.B. Persoonlijke begeleiding of deel-teamcoaching kunnen het resultaat borgen.

5-42 deelnemers
Tijdsduur: van 2 uur tot meerdaags
Locaties: 7 bosrijke locaties in de Randstad, indoor en zoveel mogelijk outdoor. Afhankelijk van het programma op iedere locatie. [Zacht einde]Prijs varieert, bij aantal deelnemers en tijdsduur. Wij sturen u met plezier een offerte.

Contact:
AbOriginal TeamEvents
Vinkenburglaan 31
2241 WK Wassenaar
Tel: 070-3626984
info@AbOriginal-TeamEvents.nl
www.AbOriginal-TeamEvents.nl

Noord-Brabant **Landgoed de Biestheuvel**

Voor groepen vanaf 10 personen tot 1.000 personen kunnen wij een volledig verzorgde dag vol afwisselende activiteiten aanbieden. Met als voordeel dat alles op één locatie kan plaatsvinden. Alle activiteiten die Landgoed de Biestheuvel aanbiedt zijn leuk en uitdagend, maar de ene activiteit vergt meer inspanning dan de andere. Om een goed beeld te krijgen van hoe inspannend een activiteit is, maken we gebruik van een inspanningsmeter.

Wat dacht u bijvoorbeeld van Bamboe Building of Highland Games als groepsactiviteit? Voor een gezonde dosis spanning is er de Moordtocht en doet u het liever wat rustiger aan, dan is een gezellig ritje door De Kempen in een Dafje een aanrader.

Voor wie van koken houdt is er Adventure Cooking; oerouderwets koken op een vuurtje in een tipitent. Ook kan men kiezen voor activiteiten als wandklimmen, workshop parfum maken, drummen etc. of paintball… het is te veel om op te noemen, maar één ding is zeker: voor bedrijfsfeesten, familiedagen of teambuildingactiviteiten is er voldoende inspiratie en mogelijkheden genoeg.

Veiligheid & kwaliteit
Onze veiligheidsnorm ligt op een zeer hoog niveau en wij zijn dan ook gecertificeerd door de TÜV Veiligheidsnorm en wij zijn aangesloten bij de VeBON. Landgoed de Biestheuvel is tevens lid van de RECRON (Recreatie Ondernemers Nederland), de enige brancheorganisatie voor de verblijfs- en dagrecreatiebedrijven in Nederland. Wij werken volgens vastgestelde afspraken en richtlijnen die regelmatig worden gecontroleerd.

Deskundige instructeurs
Alle activiteiten vinden plaats onder begeleiding van deskundige en ervaren instructeurs, waardoor kwaliteit en veiligheid zijn gewaarborgd. Alle begeleiders zijn goed getraind. Er wordt veel aandacht besteed aan selectie, opleiding en (na)scholing van medewerkers en er wordt nauwkeurig samengewerkt met diverse opleidingen.

• meer dan 40 outdoor activiteiten
• VeBON
• RECROn
• TÜV gecertificeerd
• inspanningsmeter

www.biestheuvel.nl

Noord-Brabant **Outdoor Cooking – Kookworkshop**

Koken in de buitenlucht
Samen koken op een knisperend kampvuur, stoofpotten bereiden in de Dutch Oven, vlees roosteren aan een grillpin. Dat is Outdoor Cooking! In een grote tipi-tent bereid je samen de heerlijkste gerechten. Hierbij gebruik je verse ingrediënten en authentieke kooktechnieken. Ontstressen en andere mensen ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Genieten van pure gerechten. Ervaar de warmte van het kampvuur en proef de sfeer! Deze kookworkshop in de buitenlucht, met haar oorsprong in Lapland, is het dé ultieme kookervaring! Meld je nu aan.

Werkwijze
Als deelnemer van een workshop bij Cooking Adventure bereidt u in groepjes verschillende speciale gerechten volgens de methode ‘Slow Cooking’. Na een korte introductie gaat u gezamenlijk onder het genot van een lekker drankje in onze overdekte buitenkeukens met de voorbereidingen aan de slag. Voorzien van recept en ingrediënten gaat u hakken, snijden, mengen en kneden. Hierna kunnen de potten op het vuur en kan het eten gaan pruttelen. Elk groepje neemt één of twee van de voor-, hoofd- of nagerechten voor zijn rekening. Er wordt gekookt op open vuur en/of kolen waarbij men gebruik maakt van verschillende typen gietijzeren pannen die dienst doen als braadpan, kookpan of oven.

Een bourgondisch maal in een uitzonderlijke setting is het dankbare resultaat als u in een van de tipi-tenten de heerlijke opbrengst van dit groepsgebeuren daadwerkelijk mag gaan proeven. Na de maaltijd gaan de koffie- en theeketels op het vuur en ontstaan rond het kampvuur vaak de mooiste verhalen.

Gevarieerde gerechten

Tijdens een workshop maakt u gevarieerde gerechten van verse producten. Er wordt gewerkt met verschillende soorten vlees, vis en gevogelte, groenten en zuivelproducten. Tenslotte maken kruiden en specerijen van de gerechten een smakelijk feestje. Indien speciale wensen vooraf kenbaar gemaakt worden (bijvoorbeeld vegetarisch), kunnen wij daar bij de menukeuze rekening mee houden.

Cooking Adventure is gegarandeerd een belevenis voor iedereen!
Of u nu wel of niet kan koken, graag onder het genot van een hapje en een drankje gezellig samen bent of avontuurlijk bent aangelegd, Cooking Adventure biedt het allemaal. Ideaal voor diverse uitjes zoals een familiedag, vriendenfeest, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of een ander dagje uit.

Cooking Adventure, telefoonnummer: 06-54782579
www.cookingadventure.nl

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu