BEDRIJFSUITJE - FeeZten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Workshop buikdansen op je bedrijfsuitje, voor vrouwen èn mannen

Doe es wat anders, ga buikdansen op je bedrijfsuitje ! Dat is lachen !
Buikdanseres Samiera verzorgt een gezellige, aktieve en interessante workshop.

Deze buikdansworkshop kan plaatsvinden op kantoor, in de kantine van het bedrijf, in een zaaltje van de horeca, maar ook bij iemand in de huiskamer.

Programma : Buikdanseres Samiera geeft een demonstratie van een buikdans. De verkleedmanden gaan open. Voor iedereen een buikdanssjaaltje voor om de heupen. Verder voor de dames een sierlijk hoofdsjaaltje, voor de heren een Arabische hoofddoek. Buikdansles, eenvoudige buikdansoefeningen, eindigend met een groepsdans. Pauze, in de pauze vertelt Samiera over de 1001-nacht sprookjes, over de muntjes aan een buikdanssjaaltje en andere leuke wetenswaardigheden. Na de pauze deelt Samiera de danssluiers uit, een danssluier is een grote doek van dunne stof, waar je mee kunt zwaaien en draaien. Samiera laat je zien hoe je met een danssluier danst. Vrij dansen voor iedereen die het leuk vindt : breng in praktijk wat je hebt geleerd, maar je mag ook zelf iets verzinnen, ga lekker los ! Tot slotte geeft Samiera een demonstratie van een zeer speciale buikdans.

Extra mogelijkheden :
* Na de buikdansworkshop: een tarotkaartlegging of handlezing voor iedereen.
* Te huur bij Samiera : oosterse decoratie om de lokatie in oosterse sferen te versieren : 2 opgepimpte klamboes, 35 decoratie doeken, 25 oosterse kussentjes, 4 Marokkaanse theetafels.

Buikdanseres Samiera
06 53189755  / 050 5261465
samiera@planet.nl


www.samiera.nl

Bedrijfsuitjes Amsterdam
http://www.amsterdamexcursies.nl/bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje organiseert u voor én een dag plezier met uw personeel en voor teambuilding in een ontspannen sfeer.

Combineer populaire bedrijfsuitjes als de GPS Speurtocht door Amsterdam met bijvoorbeeld een Wijnproeverij. Of combineer nog meer mogelijkheden tot een volledig Bedrijfsfeest. Wij beschikken over verschillende restaurants voor diner en een feestelijke avond. Alle locaties zijn vlakbij het Centraal Station, en dus voor iedereen makkelijk bereikbaar.

Tips:

*Baantjerspeurtocht met lijk
*sex in the city over de wallen
*oud Hollandse spelletjes met karaoke

*feestavond
*pannenkoeken bakken en Hou van Hollandquiz.
*smartlappen zingen met cd opname

*Jordaanspeurtocht met GPS

*lachdag
*crimineel Amsterdam

50 tips, bekijk de filmpjes op onze site!

Natural High op je laatste dag als vrijgezel!

De naam ‘Natural High’ is letterlijk aan komen waaien en geeft exact weer wat je bij ons kunt verwachten: het ‘Natural’ staat voor het natuurlijke en onstuimige karakter van onze activiteiten en de ongedwongen en toegankelijke sfeer die bij ons heerst. Het ‘High’ staat voor het euforische gevoel dat het ‘Natural’ je kan laten ervaren en dat je mee zult nemen naar huis; zorgeloos, vrij, opgeladen en voldaan.

Natural High organiseert sportieve en gezellige strandprogramma’s op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam.

Onze kernactiviteiten:

- Blokarten (strandzeilen):

Heen en weer ‘blazen’ in een kart zonder motor maar met zeil

- Powerkiten: Vliegeren, maar dan met een vlieger met heel veel power

- Kitebuggyen: Met die vlieger in een buggy stappen en heen en weer ‘vliegen’

- Kitesurfen: Maak kennis met deze spectaculaire watersport

Daarnaast bieden wij diverse aanvullende strandactiviteiten.

Beachclub Natural High

Alle activiteiten vinden plaats vanuit onze prachtige nieuwe strandtent: Beachclub Natural High. Wij maken de dag compleet met een lunch, borrel of barbecue op ons uitgestrekte terras. Je kunt het programma geheel naar eigen wens samenstellen!

Check onze website of bel voor meer info!!!
www.natural-high.nl
Tel: 06-27881415

Hou van Holland teamuitje

Hou van Holland kent u van TV. Beleef deze hilarische quiz in hartje Amsterdam! Met professioneel beeld en geluid, een groot scherm en humor voor een scherpe prijs. Onze charmante spelleider en de karaoke maken het feest compleet. Welk team kent Holland het best? Wilt u een feestje in Amsterdam? Boek! Nieuw: bent u met minder dan 15? Dan kunt u tegen een andere groep spelen! En wat ook leuk is: een aparte spelronde over uw vriend/collega of bedrijf!

Hartje Amsterdam
In het sfeervolle café aan de rand van oud Amsterdam zijn onze Hou van Holland tafeltjes mooi versierd. Op een groot scherm heet Linda de Mol u welkom en dan gaat u eerst bepalen wie van uw team de Hou van Holland captain wordt. De eerste punten verdient u al met het verzinnen van een originele Jel! De startronde van Hou van Holland is meteen al geen makkelijke: de spellingscheck waarbij ieder teamlid 1 letter moet noemen. Maakt u een fout dan gaan deze punten naar de tegenpartij! In de volgende ronde's krijgt u unieke beeld en geluidsfragmenten voorgeschoteld, grijp de bel als u het antwoord weet! Daarna gaat Hou van Holland verder met BN-ers uitbeelden zonder het noemen van een naam. Paul de Leeuw is dan nog wel te doen maar begin maar eens aan Dries van Agt. En herkent u de fragmenten van Soldaat van Oranje of Zwartboek? De finale van Hou van Holland vindt plaats aan de bekende spiraal van Ron Brandsteder. Deze Hou van Holland spelshow wordt afgesloten met een blokje onvervalst karaoke zingen. Beleeft u straks in Amsterdam deze hilarische spelshow?

ronde 1- Hou van Holland vragenrondje
ronde 2- liedje raden
ronde 3- BN-ers
ronde 4- Filmpje!
ronde 5- karaoke kontest
ronde 6- finale Hou van Holland

Extra: een aparte spelronde over uw vriend/collega of bedrijf! Informeer naar de mogelijkheden.

Wij maken in Amsterdam gebruik van een groot scherm en professionele geluidsapparatuur, Hou van Holland op zijn best!

Vanaf 16 euro pp hebben we leuke buffetjes (overige op aanvraag);

Oosters buffet
3 kipsate stokjes, Nasi goreng (gebakken rijst)/ bami goreng, zoet zure komkommersalade, kroepoek, gebakken banaan.

Hollands Buffet
Huzarensalade, aardappelsalade, stoofvlees, gemengde salade, diverse soorten brood met verschillende sausjes.

Prijs Hou van Holland
Deze Hou van Holland quiz kost 17,50 euro pp. incl. humor, spelleider, verkleedspullen, professioneel geluid, uniek beeldmateriaal op groot scherm, karaoke en natuurlijk mooie prijzen! Minimaal 15 personen, de duur is 2 uur. Bent u met minder dan 15 dan kunt u tegen een andere groep spelen! Vanaf 16 euro heeft u een Hollands buffet na afloop.

www.amsterdamexcursies.nl

Noord-Brabant **Outdoor Cooking – Kookworkshop**

Koken in de buitenlucht
Samen koken op een knisperend kampvuur, stoofpotten bereiden in de Dutch Oven, vlees roosteren aan een grillpin. Dat is Outdoor Cooking! In een grote tipi-tent bereid je samen de heerlijkste gerechten. Hierbij gebruik je verse ingrediënten en authentieke kooktechnieken. Ontstressen en andere mensen ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Genieten van pure gerechten. Ervaar de warmte van het kampvuur en proef de sfeer! Deze kookworkshop in de buitenlucht, met haar oorsprong in Lapland, is het dé ultieme kookervaring! Meld je nu aan.

Werkwijze
Als deelnemer van een workshop bij Cooking Adventure bereidt u in groepjes verschillende speciale gerechten volgens de methode ‘Slow Cooking’. Na een korte introductie gaat u gezamenlijk onder het genot van een lekker drankje in onze overdekte buitenkeukens met de voorbereidingen aan de slag. Voorzien van recept en ingrediënten gaat u hakken, snijden, mengen en kneden. Hierna kunnen de potten op het vuur en kan het eten gaan pruttelen. Elk groepje neemt één of twee van de voor-, hoofd- of nagerechten voor zijn rekening. Er wordt gekookt op open vuur en/of kolen waarbij men gebruik maakt van verschillende typen gietijzeren pannen die dienst doen als braadpan, kookpan of oven.

Een bourgondisch maal in een uitzonderlijke setting is het dankbare resultaat als u in een van de tipi-tenten de heerlijke opbrengst van dit groepsgebeuren daadwerkelijk mag gaan proeven. Na de maaltijd gaan de koffie- en theeketels op het vuur en ontstaan rond het kampvuur vaak de mooiste verhalen.

Gevarieerde gerechten
Tijdens een workshop maakt u gevarieerde gerechten van verse producten. Er wordt gewerkt met verschillende soorten vlees, vis en gevogelte, groenten en zuivelproducten. Tenslotte maken kruiden en specerijen van de gerechten een smakelijk feestje. Indien speciale wensen vooraf kenbaar gemaakt worden (bijvoorbeeld vegetarisch), kunnen wij daar bij de menukeuze rekening mee houden.

Cooking Adventure is gegarandeerd een belevenis voor iedereen!
Of u nu wel of niet kan koken, graag onder het genot van een hapje en een drankje gezellig samen bent of avontuurlijk bent aangelegd, Cooking Adventure biedt het allemaal. Ideaal voor diverse uitjes zoals een familiedag, vriendenfeest, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of een ander dagje uit.

Cooking Adventure, telefoonnummer: 06-54782579
www.cookingadventure.nl

Duo Ondersteboven
Voorstellingen:

Clowns- en meeleeftheater voor kinderen vanaf 2 jaar. Het clownsduo Flosje en Blosje speelt de meest spannende en grappige avonturen vol herkenbare situaties. Verschillende voorstellingen.

Typetjes:
Sterk door eenvoud, verrassend, voortdurend in contact met het publiek.
Pat en Pitje, een apart stel. Joo en Koo, klusjes- en vuilnismannen. Chantal en Desiree, twee gooise meiden. Oma van Randwijck en bruid Cathelijne. En typetjes op maat.

Workshop Clownerie:
Voor iedereen van 4 tot 103 jaar.
Op een vrolijke manier en met veel muziek leer je een andere kant van jezelf en de ander kennen. De deelnemers hebben volop plezier en er wordt veel gelachen. Ook heel geschikt als teamuitje.

Theater op maat:
U vraagt, Duo Ondersteboven komt.
Verstandelijk beperkten:
Clownsvoorstellingen, animatie en een workshop Clownerie.

Meer informatie?
kijk op www.duo-ondersteboven.nl

Urban Walkabout
Op ontdekkingstocht in de stad. Leg met de camera de 5 belevenissen van de 5 zintuigen vast. Lef heb je nodig om op straat en in winkels te bietsen en figuranten te ronselen. 5 zintuigen, 5 elementen, 5 vraagstukken, 5 fotocomposities, 5 items … haalt jouw team de 5?
Een combinatie van dolle pret, competitie, onderhandelen en creativiteit. Een ludiek stadsspel waarvan je zeker fanatiek wordt.
 
TIP: Surf naar onze site voor leuke beschrijving, foto’s en video. Get the Aussie fever!

Contact:
AbOriginal TeamEvents
Vinkenburglaan 31
2241 WK Wassenaar
Tel: 070-3626984
E-mail: info@AbOriginal-TeamEvents.nl
URL: www.AbOriginal-TeamEvents.nl

Aussie Bush Hunt
Wees op je hoede tijdens dit avontuurlijke bosspel. Want wie jaagt er nou op wie!
Met geladen camera’s op jacht naar kangoeroes, koala’s en… elkaar. Op bamboe palen vind je raadselachtige aanwijzingen. Soms vang je tussen de bomen een glimp op van een wild beschilderde schim. Kijk uit bij de swamp, want een salty lust wel een bite.
Doorspekt met hersenkrakers en ludieke opdrachten is dit strategische spel boeiend voor iedereen.
  

TIP: Surf naar onze site voor leuke beschrijving, foto’s en video. Get the Aussie fever!

Contact:
AbOriginal TeamEvents
Vinkenburglaan 31
2241 WK Wassenaar
Tel: 070-3626984
E-mail: info@AbOriginal-TeamEvents.nl
URL: www.AbOriginal-TeamEvents.nl

Boomerang Games
Je gooit … hij draait … en draait ... je rent … duikt … hebbes! Een wervelende clinic boemerang werpen. Eerst oefenen we in groepjes met boemerangs van verschillende vormen, gewicht, draaicirkels en snelheid. Als iedereen deze oeroude jachttechniek beheerst, houden we een wedstrijd.
De winnaars krijgen een huiskamerboemerang … de verliezers ook.
 

TIP: Surf naar onze site voor leuke beschrijving, foto’s en video. Get the Aussie fever!

Contact:
AbOriginal TeamEvents
Vinkenburglaan 31
2241 WK Wassenaar
Tel: 070-3626984
E-mail: info@AbOriginal-TeamEvents.nl
URL: www.AbOriginal-TeamEvents.nl

Outback Challenge
 
Je bent neergestort in de outback van Australië. De overlevenden moeten in kleine teams zo snel mogelijk naar de bewoonde wereld. Welk team is het snelste de van krokodillen vergeven rivier overgestoken, heeft een noodsignaal klaar, water gehaald, met boemerangs gejaagd, een boomstam doorgezaagd en een vuur gemaakt?
Uitdagende game met een hoge fun-factor, een combinatie van competitie, teamwork,
strategie en creatief problemen oplossen. Alleen met teamwork overwin je de outback!


TIP: Surf naar onze site voor leuke beschrijving, foto’s en video. Get the Aussie fever!

Contact:
AbOriginal TeamEvents
Vinkenburglaan 31
2241 WK Wassenaar
Tel: 070-3626984
E-mail: info@AbOriginal-TeamEvents.nl
URL: www.AbOriginal-TeamEvents.nl

AboArt ActionPainting
De Aboriginals van Australië hebben een symbolisch schrift. Op artistieke wijze geven zij speciale gebeurtenissen weer. Feitelijk is het gewoon een verhaal schrijven. Zo is iedereen een kunstenaar. Herontdek deze schrijfkunst die teruggaat naar de eerste mens.
Verwoord als team je eigen verhaal met de kunstzinnige symbolen van de Aboriginals en creëer je eigen symboliek. Binnen een uur worden in kleine teams een aantal 2 meter lange grasdoeken beschilderd. Enthousiaste quote: “dit is geen schilderen, dit is gewoon hartstikke leuk!"
 
TIP: Surf naar onze site voor leuke beschrijving, foto’s en video. Get the Aussie fever!

Contact:
AbOriginal TeamEvents
Vinkenburglaan 31
2241 WK Wassenaar
Tel: 070-3626984
info@AbOriginal-TeamEvents.nl
www.AbOriginal-TeamEvents.nl

NijmegenUitjes.nl

Crazy88

Een krankzinnige, spannende en vooral komische CityRally tussen verschillende teams. De ene opdracht is nog gekker dan de andere. Geen vunzige grappen, maar reken wel op aparte opdrachten (natuurlijk mag u deze ook zelf aanleveren)! En dat alles leg je vast op video, dus er is bewijsmateriaal! Dus welk team heeft het meeste lef en toont naast lef ook snelheid en teamwork!? We zullen het zien in Nijmegen!

Hou van Holland Dinerspel
Tijd voor het uitje van het jaar: “Hou van Holland!” U start met Ken je Landje en het boodschappenspel & Smurfenspel zullen beide goed te volgen zijn op een beamer en groot scherm! Als het gerstenat op tafel staat barst de teamstrijd los. Met BN-ers raden, liedjes zingen, de reclame-contest en bekende Hollandse Films is dit Hou van Holland Dinerspel uitermate geschikt voor een gezellige oer-Hollandse avond in Nijmegen!

Uiteraard zijn deze spellen onder begeleiding van gediplomeerde acteurs.

NijmegenUitjes.nl

024 - 76 00 135
info@NijmegenUitjes.nl

Rotterdamseuitjes.nl

Hét enige echte Moorddiner in Rotterdam

Dit Moord Dinerspel in Rotterdam is een combinatie van aandachtig luisteren, leugens ontdekken, listen ontrafelen, complotten ontmantelen en vooral ook de gulle lach. Gouden keeltjes, acteerkwaliteiten en andere verborgen talenten? Vanavond leert u uw collega's en/of vrienden pas echt goed kennen!

Moord aan de Maas - stadsspel


De Rotterdamse recherche zit met de handen in het haar. Ze komen niet tot de oplossing! Er is een moord gepleegd en ze kunnen de dader niet vinden. De recherche heeft uw intelligente brein nodig! Bent u in staat de dader aan te wijzen? Door de vraagstukken uit het dossier op te lossen, komt u steeds een stapje verder. Maar de tijd dringt, wint u de strijd van uw collega rechercheurs?

Uiteraard zijn deze spellen onder begeleiding van gediplomeerde acteurs.

RotterdamseUitjes.nl
Vredenoordlaan 14
3061 RL Rotterdam
010 – 30 200 73
info@RotterdamseUitjes.nl

EindhovenUitjes.nl

De enige echte kenners van Eindhoven werken bij EindhovenUitjes.nl! De beste eventplanners en gezelligste Brabanders helpen u graag op weg met de organisatie van uw bedrijfsuitje of groepsuitje in Eindhoven! Denk bijvoorbeeld aan:

Wie is de Mol!?
Het populairste bedrijfsuitje om uw collega's echt te leren kennen. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Uiteraard is dit spel onder begeleiding van gediplomeerde acteurs.

Ranking the Battle
Een betere manier van teambuilding bestaat er volgens ons niet. Na vandaag kijkt u met hele andere ogen naar uw collega’s! Maar eerst eens kijken, ervaren en vooral ranken wie we denken dat iets doet en/ of heeft gedaan. De teams krijgen bij iedere ronde van de spelleider een tussenstand. Hierdoor lopen de gemoederen hoog op en de strijd wordt per ronde valser, gemener en vooral hilarischer. De vragen zijn dan ook per ronde aangepast en eventueel door u zelf aangeleverd.

EindhovenUitjes.nl
040 – 76 000 84
Info@EindhovenUitjes.nl

AmsterdamseUitjes.nl

AmsterdamseUitjes.nl, al jaren dé specialist in bedrijfsuitjes en groepsuitjes in Amsterdam! Hier moet u zijn voor uw Wie is de Mol spel, Hou van Holland Diner, spannende moordspellen of complete arrangementen op maat! Uw wensen en budget zijn onze maatstaven om het leukste en meest originele uitje neer te zetten. Wij helpen u graag op weg in onze hoofdstad.

Hét Wie is de Mol stadsspel in Amsterdam:

Het populairste bedrijfsuitje om uw collega's echt te leren kennen. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Dit spel kan nu in iedere Nederlandse stad gespeeld worden, maar in Amsterdam is dit natuurlijk het leukst! Uiteraard is dit spel onder begeleiding van gediplomeerde acteurs.

AmsterdamseUitjes.nl
Nes 73
1012KD Amsterdam
020 - 675 23 92
info@AmsterdamseUitjes.nl

BosscheUItjes.nl

Bossche Geheimen met heerlijk diner
We zijn er nu toch: we starten met een heerlijke originele Bossche Bol. Daarna leert u Den Bosch op ludieke manier kennen met al het verrassende moois dat ’s – Hertogenbosch te bieden heeft. Het spel, Bossche Geheimen, brengt op leuke plekken in de stad en onderweg doet u in teams opdrachten en beantwoordt u vragen. Wie weet het meeste van Den Bosch? U komt er achter bij de prijsuitreiking tijdens uw uitgebreide diner in het stadscentrum!

Hou van Holland Stadsspel
Dit oer Hollandse, en oh zo gezellige, spelprogramma is nu ook in Den Bosch te beleven! Bij Hou van Holland komt het er op aan of u voldoende weet over ons leuke kikkerlandje. Heeft uw team bijvoorbeeld voldoende kennis over Den Bosch? Hoe zit dat met de kennis over de Hollandse film, muziek, sport en algemene weetjes? We stellen uw kennis op de proef in het centrum van Den Bosch!

BosscheUitjes.nl

Vughterstraat 131d
5211GA Den Bosch
073 – 612 90 60
Info@BosscheUitjes.nl

ArnhemUitjes.nl

Walking Dinner Arnhem
Uw culinaire ontdekkingstocht dwars door Arnhem start bij één van de leuke restaurantjes die de binnenstad kent. Drie heerlijke gerechten bij drie verschillende restaurants met mooie stadswandeling (onder begeleiding van professionele gidsen) tussendoor!

Hét Wie is de Mol stadsspel in Arnhem:
Het populairste bedrijfsuitje om uw collega's echt te leren kennen. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Uiteraard is dit spel onder begeleiding van gediplomeerde acteurs.

ArnhemUitjes.nl
026 – 76 000 43
Info@ArnhemUitjes.nl

GroningseUitjes.nl


Wie is de Mol in centrum Groningen
Een spannend en actief stadsspel en nu te boeken in Groningen! Een spelprogramma, dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Het bedrijfsuitje in Groningen om uw collega's echt te leren kennen. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Bent u in staat om de Mol binnen uw groep te ontmaskeren?

The Phone Groningen
The Phone in Groningen… het leukste en uitdagende stadsspel om samen met uw collega’s te spelen. U leert Groningen wel op een hele andere manier kennen! Elk groepje krijgt na het speluitleg een telefoon en een spelboek met aanwijzingen en opdrachten. De aanwijzingen leiden u via de prachtigste plekken in het centrum Groningen naar de volgende locatie. Houdt u telefoon goed in de gaten! Want naast de opdrachten in het spelboek ontvangt u ook opdrachten via de sms.

GroningseUitjes.nl
Pottebakkersrijge 6
9718AE Groningen
050 – 30 700 13
Info@GroningseUitjes.nl

UtrechtseUitjes.nl

Een bloedige bruiloftsdag
U keert 24 uur na de moord, natuurlijk zeer geëmotioneerd, terug op de plaats delict waar u ontvangen wordt door inspecteur Sanderinck (met cee kaa). Eenmaal ter plaatse krijgt u uw script met ‘persoonlijke’ geheimen, outfit en briefing over wat er de avond er voor is gebeurd. Vanavond helpt u de inspecteur bij het oplossen van deze moord, maar pas op... U bent zelf ook niet helemaal onschuldig!

Kookworkshop Utrecht
Het is tijd voor een eigentijdse kookworkshop met verschillende gangen! Tijdens het koken krijgt u een duidelijke uitleg over de bereiding van het diner en de producten die u gaat gebruiken, na afloop krijgt u de recepten ook mee naar huis! Dan kunt u thuis ook de show stelen!

UtrechtseUitjes.nl
Oudegracht 221
3511 NH Utrecht
030 – 223 223 1
Info@UtrechtseUitjes.nl

De Uithof bestaat nu 40 jaar!

De Uithof is gelegen op een steenworp afstand van Kijkduin en is de ideale locatie voor een dagje uit. Een 211 meterlange sneeuwbaan, een geweldig kartcircuit, lasergamehal, active gaming en een ijsbaan staan garant voor sportief plezier. Ga skiën of snowboarden, bind de schaatsen onder of scheur door de bochten van onze spectaculaire kartbaan!

De Kidszone is waar de kleintjes zich kunnen uitleven op grote springkussens! Als u even wilt uitrusten, of zin hebt in iets te eten of een drankje, stapt u het gezellige restaurant binnen.

Bekijk de website voor de exacte openingstijden ( www.deuithof.nl).

Jaap Edenweg 10 2544 NL Den Haag
telefoon: 0900 - 33 84 84 63 (lokaal tarief)!
website: www.deuithof.nl
e-mail: info@deuithof.nl

Events2be – Events op Maat en in Stijl

In tijden van economische crisis zijn de budgetten voor events
gering en is het elke keer weer een opgave om iets origineels, maar tegelijkertijd betaalbaars te bedenken. Events2be neemt u deze zorg graag uit handen. Wij zijn een evenementenbureau dat constant op zoek gaat naar creativiteit en betaalbare, innovatieve oplossingen. Eén die het werk voor u uit handen neemt en originaliteit, persoonlijk contact en service hoog in het vaandel heeft staan.

Events2be is al geruime tijd sterk in het ontwikkelen van bijzondere, betaalbare concepten. Nog sterker zijn wij in het ontwikkelen van programma's op maat. Ga het gesprek met ons aan en wij zullen u niet teleurstellen.

Bij Events2be kunt u terecht voor bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten, corporate events, incentives, workshops en relatiegeschenken. Met onze expertise op deze gebieden kunnen wij uw event van het begin tot het eind perfect voor u organiseren.

Zoekt u nog een betrouwbare partner die samen met u uw event doet slagen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!


Events2be
Paulus Potterlaan 64
3931 TG Woudenberg
033-8886770

www.events2be.com
info@events2be.com

WELKOM IN ALLROUNDER MOUNTAIN RESORT

Op 4 januari 2001 kwam een visie tot leven. In Neuss opende Allrounder de eerste skihal van Duitsland; tegenwoordig beter bekend als de JEVER SKIHALLE Neuss.

Sinds die tijd ligt daar een 300 meter lange en 60 meter brede piste gedurende 365 dagen per jaar met de fijnste soort poedersneeuw – omringd door gastronomie uit de Alpenlanden en unieke kliminstallaties.

Een apart deel van de piste van ruim 3.000 m² biedt de perfectie condities voor kinderen en beginners om het skiën te leren. In 2011 zal in het Allrounder Mountain Resort het 4**** Superior Hotel Fire & Ice worden geopend. Gasten kunnen zich heerlijk ontspannen, vermaken en vergaderen in deze unieke Alpine ambiance.

De JEVER SKIHALLE Neuss behoort tot de meest geliefde toeristenbestemmingen van Duitsland. Naast hun core business heeft Allrounder restaurants en cafés met een Alpine sfeer en een Alm Biergarten opgericht, evenals een modern businesscentrum. Met het SalzburgerLand klimpark en de SalzburgerLand klimwand in Neuss hebben de gasten bovendien twee outdoor-locaties met ongeëvenaarde mogelijkheden voor veel plezier tot hun beschikking.

Daarnaast zijn er nog vele extra faciliteiten zoals: de skischool (één van de grootste in Duitsland), de grootste ski- en snowboardwerkplaats van Duitsland, skiverhuur, twee shops gespecialiseerd in de verkoop van ski’s en snowboards en bovendien de allrounder skitouroperator voor al uw wintersportvakanties.

Contact:
Allrounder mountain resort gmbh & co. kg
An der Skihalle 1 Fon: +49 (0) 2131-1244-0 info@allrounder.de
41472 Neuss Fax: +49 (0) 2131-1244-300 www.allrounder.de
www.hotelfireandice.de
hotel@allrounder.de

’t Tunneke Themafeesten

Verjaardag, trouwdag, familiefeest of uitje met collega’s? ’t Tunneke Themafeesten biedt complete arrangementen voor iedere gelegenheid! All in arrangementen vol entertainment, muziek en onbeperkt genieten van de heerlijkste gerechten en drankjes die u zelf kunt schenken.

Op onze feestlocatie Amusant in Schijndel kunt u al vanaf 2 personen reserveren voor deze feestelijke avonden, waar u samen met andere gezelschappen geniet van een heerlijke avond uit. Informeel, ongedwongen, gezellig en gewoon goed en lekker eten voor een vaste prijs. Voor gezelschappen vanaf 50 personen zijn er ook mogelijkheden om de gehele locatie te reserveren of één van onze andere locaties in Brabant te gebruiken.

Uw wensen zijn altijd bespreekbaar en we maken graag een afspraak om u te verwelkomen op één van onze locaties. Ons team zal er in ieder geval voor zorgen dat het een feest wordt om nooit te vergeten!

’t Tunneke Themafeesten
Feestlocatie Amusant
Boschweg 25
5481 EB  Schijndel
073-5492375
www.tunneke.nl

The Paint Experience – Schilderworkshops voor de zakelijke markt

Bent u op zoek naar een creatieve schilderworkshop die net even anders is dan anders? Dan bent u bij The Paint Experience aan het juiste adres! The Paint Experience biedt diverse moderne schilderworkshops aan voor de zakelijke markt.  

Bij The Paint Experience schildert u niet alleen op grote en kleine doeken maar ook op objecten zoals een levensgroot dier van kunststof of kleine papier-maché koeien.
Wij zijn constant op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van schilderen. Beschilder bijvoorbeeld een etalagepop en laat hem weer leven! Een vernieuwende workshop die uw kantoor/bedrijfspand opfrist met deze verrassende kunstobjecten.

Onze schilderworkshops zijn perfect als onderbreking van een vergadering, als teambuilding activiteit of als bedrijfsuitje. U kunt de workshops apart boeken maar ook als onderdeel van een geheel verzorgde dag.

Bij The Paint Experience kunt u ervaren hoe het is om onder begeleiding van een of meer ervaren kunstenaars aan de slag te gaan. The Paint Experience werkt samen met kunstenaars die al jaren in het vak zitten. Jong, oud, beginner of gevorderd? Het maakt niet uit! Voor iedere doelgroep is de juiste begeleiding aanwezig.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gauw een kijkje op onze website en bekijk de mogelijkheden!


The Paint Experience
Paulus Potterlaan 64
3931 TG Woudenberg
033-2860153

www.thepaintexperience.com
info@thepaintexperience.com

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu