BINGO - FeeZten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hofstad Events


Haagse Bingo

Welkom bij de Haagse Bingo van Hofstad Events. Van een beetje bingo wordt u niet alleen melig en balorig, maar wordt u ook nog eens rijk! Kijk eens naar onze schitterende prijzenpakketten en stap met vrienden en familie in de wereld van het spel Bingo in Den Haag! Feestelijk afgewisseld door toepasselijke bingomuziek!

Inclusief:
- Professionele presentatie
- Leuke prijzen voor de winnaars!
- Locatie hartje Den Haag

Al deze prachtige prijzen kunt u optioneel bestellen tegen een voordelige meerprijs om uw bingo in Den Haag nog leuker te maken. Kies uit deze vier pakketten:

Standaard:
Een mooi prijzenpakket met 9 unieke prijzen, waaronder maar liefst 3 luxe prachtprijzen, voor het voordelige bedrag van € 125,00 excl. BTW.

Standaard Plus:
Ons best verkochte en meest populaire prijzenpakket met 9 prijzen, waaronder 6 luxe verassingen, voor € 200,00 excl. BTW.

Deluxe:
Het luxe pakket: 9 extra luxe prijzen voor een hele prettige bingo: voor € 250,00 excl. BTW bent u helemaal klaar voor een enerverende bingodag!

Gold Star:
Het Deluxe-pakket inclusief een waanzinnige extra hoofdprijs, namelijk een digitale camera van 12 Megapixels. Alles voor de voordelige prijs van € 300,00 excl. BTW! (hiervoor krijgt ieder een extra ticket)
Reservering voor kleinere groepen:
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!


Klik hier voor onze website


Breda Evenementen


Bingo in Breda

Welkom op de Ballorige Bingo van Breda Evenementen! Niemand gaat naar huis zonder een leuk presentje! Bingo met muziek, bingo met de mooiste prijzen en bingo op de gezelligste locatie van Breda. Het leuke spel wordt gespeeld om zoveel mogelijk peperdure prijzen binnen te slepen natuurlijk. Met een grote groep gezellig aan de koffie en gebak en ondertussen wat nummers invullen, dat kan toch iedereen? De spanning stijgt... wat zijn onze prijzenpakketten? Nou, kijkt u zelf maar!

Inclusief:
- Professionele presentatie
- Leuke prijzen voor de winnaars!
- Locatie hartje Breda
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!


Al deze prachtige prijzen kunt u optioneel bestellen tegen een voordelige meerprijs om uw bingo in Breda nog leuker te maken! Kies uit deze vier pakketten:
Standaard:

Een mooi prijzenpakket met 9 unieke prijzen waaronder maar liefst 3 luxe prachtprijzen voor het voordelige bedrag van 125,00 excl. BTW.

Standaard Plus:
Ons best verkochte en meest populaire prijzenpakket met 9 prijzen waaronder 6 luxe verassingen voor 200,00 excl. BTW.

Deluxe:
Het luxe pakket! 9 extra luxe prijzen voor een hele prettige bingo!, voor 250,00 excl. BTW bent u helemaal klaar voor een enerverende bingodag!

Gold Star:
Het Deluxe-pakket inclusief een waanzinnige extra hoofdprijs, namelijk een digitale camera van 12 Megapixels. Alles voor de voordelige prijs van 300,00 excl. BTW! (hiervoor krijgt ieder een extra ticket)
Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Komt u nu naar onze website


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu