BRUILOFT-MUZIEK - FeeZten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Discoverhuurparkstad.nl

Een ervaren allround DJ. Een geluid- en lichtinstallatie die aansluit bij jullie eigen wensen. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin alle mogelijkheden worden besproken. Discoverhuur Parkstad biedt alles wat u nodig heeft: kwaliteit, ervaring en een goede prijs.
Neem zonder verdere verplichtingen contact op voor een vrijblijvende offerte. Want "niet geschoten is áltijd mis!".

Discoverhuur Parkstad
info@discoverhuurparkstad.nl
www.discoverhuurparkstad.nl

**Dennis de Bruijn**
verzorgt concerten en optredens in samenwerking met koren, individuele musici, vocalisten, kleine ensembles en bands. Daarnaast geeft hij piano- en orgellessen.

Optredens
Dennis wordt vaak gevraagd voor optredens vanwege zijn grote improvisatietalent op piano en orgel.
Zijn virtuositeit beperkt zich niet alleen tot het klassieke repertoire, maar ook bij populaire muziek weet Dennis met zijn spel zijn luisteraars te raken.

U kunt Dennis de Bruijn boeken voor trouwerijen, recepties, zakelijke bijeenkomsten of andere gelegenheden. Muziek op maat is hierbij geen enkel probleem. Dennis speelt niet alleen voor grote groepen, maar geeft ook regelmatig uitvoeringen in huiselijke kring.

Kijk voor meer informatie op: www.dennisdebruijn.nl

Het Easylistening JazzTrio ‘No Problem’

Het Easylistening JazzTrio ‘No Problem’ is gespecialiseerd in jazzy-lounge-achtergrondmuziek voor receptie, borrel en diner. Het Trio staat bekend om het leveren van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Sfeervolle jazzy achtergrondmuziek, fluisterzacht als het moet, swingend vlot voor het maken van een dansje (diner dansant) als het zo uitkomt; intiem en relaxed. Vooral voor bedrijven, maar ook voor particulieren.

De bezetting bestaat uit saxofoon, gitaar en contrabas. Het repertoire is buitengewoon breed. Naast de klassieke jazzy swingnummers zoals "Fly me to the moon" (Sinatra), "Summertime" (Ella Fitzgerald) en bossa’s als "The Girl from Ipanema" (Astrid Gilberto) staan softpop liedjes, filmsongs, Klezmer liederen, ouderwetse tango’s, vrolijke dixieland nummers, zomerse samba’s en funky grooves op het programma. En bestsellers van de jonge garde zoals "What a difference a day made" (Jamie Cullum), "Sway" (Peter Cincotti), "Have you met miss Jones" (Robbie Williams), "Feliz Navidad" (Michael Bublé) en "All of me" (Harry Connick Jr).

www.easylistening-jazztrio.nl
info@easylistening-jazztrio.nl

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu