CLOWN - FeeZten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Alkmaar **De Clown en de Koffer ** van Clown Niekie

Clown Niekie is een clown met een rode neus. Nou ja zou je zeggen wat is daar nu zo bijzonder aan die heeft toch elke clown. Ja dat klopt. Alleen mijn neus is prachtig vol rood met een hele mooie ronde vorm. Zelfs mijn clownsjuf is verliefd op mijn neus. Maar naast mijn neus breng ik ook mijn lach mee.

Clown Niekie is een clown met een aanstekelijke lach. Clown Niekie staat met een open hart in het leven. Ik zeg ja tegen alles wat op mijn clownspad komt door het gehele land. Liefde en aandacht voor kinderen is wat bij mij hoort. Ik kijk vooral wat er om mij heen gebeurt. Dat neem ik mee in mijn spel. Een kind wat iets vraagt, een blik, een houding of een gekke situatie. Het maakt niet uit. Inspelen op wat zich aandient is mijn motto.

Deze lach, mijn hart en mijn neus wil ik graag delen met iedereen om mij heen. Op mijn website www.declownendekoffer.nl kun je meer lezen over mij, Clown Niekie, waar ik voor sta en wat ik doe. Met veel lol, liefde, plezier en passie kleur ik graag elk feest met mijn rode neus en ballonnen

Contact
Monique van Schie
Clown Niekie
de Clown en de Koffer
www.declownendekoffer.nl
tel. : 072-5120966 / 06-28438138
mail : clownniekie@online.nl

Utrecht **Clown Miepie**
Clown Miepie speelt met kinderen, ouderen en verstandelijk gehandicapten. Mag Clown Miepie bij jullie komen spelen? Zij neemt haar koffer of bloemetjestas mee en is benieuwd wat jullie hebben om mee te spelen!? Dat wordt dolle pret!

Clown Miepie is een energieke, grappige, spontane clown bij wie de dingen niet altijd zo gaan als ze zouden moeten gaan, of zoals je verwacht dat ze gaan... Er mislukt van alles, en dat maakt het erg leuk om naar haar te kijken! Ze houdt van spelen, samen of alleen, ze kan wat ballonfiguurtjes maken en een act verzorgen op aanvraag.

Contactclown: In de zorg ben ik ‘contactclown’, dwz dat het hoofddoel het contact is, iets dat bij sommige mensen al bijna niet meer mogelijk lijkt. Clown Miepie speelt improviserend en met haar hart en zegt JA tegen wat ze maar tegen komt bij (dementerende) ouderen en mensen met een verstandelijke handicap. Ze komt in contact middels spel of leuke attributen en ze maakt daarbij gebruik van de zintuigen.

Zintuigenvoorstelling: Speciaal voor verstandelijk gehandicapte volwassenen en kinderen heeft Clown Miepie een interactieve zintuigenvoorstelling: een hele belevenis! Ga mee met clown Miepie. Zij is het circus kwijt! Helpen jullie mee zoeken? We belanden op allerlei plekjes, met diverse belevingen: voel je de wind, ruik je de bloemen, zie je de parels, hoor je de muziekjes, ...? En dan! Vinden we het circus, wat een feest! Een clown, een goochelaar, een act!

Solo of in een clownsduo: Doelgroep: kinderen, speciale kinderen, VGZ, (dementerende) ouderen. Duo met Clown Kweenie uit Amsterdam of Clown Oppie uit Rotterdam.

Tarieven: vanaf 100 euro voor één uur ex reiskosten en BTW.

Meer info: www.clownmiepie.nl of bel 06 511 61 670
Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende prijsopgaaf. Graag tot ziens!

Clown Miepie
www.clownmiepie.nl

België**Clown Mr. Creezy**

Maak van Uw feest of evenement een dag om nooit te vergeten!

Clown Mr. Creezy en de hilarische kindershow!
Laat de kinderen onderdompelen in een hilarische show, boordevol humor, magie en amusement.

De kinderen worden actief bij het gebeuren betrokken, en maken deel uit van deze kindershow.

Animatie zoals het hoort, geschikt voor verenigingen, scholen, feesten,…

Bezoek de website indien u op zoek bent naar andere kinderanimatie.
www.mrcreezy.be

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu