DECORATIE - FeeZten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Alkmaar ** Aparte Ballondecoraties Anders als Anders **

Decoraties maken is elke keer weer een heerlijke uitdaging voor mij. Voor feestelijke gelegenheden zoals een opening, bruiloft, geboorte, 5 jarig bestaan, Open Dag of wat je ook maar bedenken maak ik een mooie ballondecoraties die hierbij past. Niet alleen een ballonboog en ballonpilaar zijn mogelijk want ik bedenk elke keer weer een nieuw plan.

Als je nu van ballonnen een Mercedes Benz kan maken op ware grootte dan kan je toch alle van ballonen maken. Ik vind het enig om er elke keer weer iets unieks van te maken en in te spelen op elke persoonlijke vraag. Het antwoord is een aparte ballon als decoratie of aankleding van een deur, een muur, een ruimte of vul het zelf maar in. Van een kleine balloncorsage voor de bruiloftsgasten, een gehele zaal omtoveren in feeststemming, een verrassende entree tot een ballondecoratie van vele meters hoog. Ik ben ook in het bezit van helium en kan ik aan deze wensen ook voldoen zoals plafondversieringen, ballonoplatingen, pilaren en tafelstukken met helium.

Neem een kijkje op www.declownendekoffer.nl/ballondecoraties.html en u zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is. Op alle dagen en uren van de week kunt u deze afhalen in Alkmaar of laten bezorgen. U vraagt ik draai, vouw en plooi een ballon naar uw wensen.

Tot ballons.

Monique van Schie
Tel.: 072-5120966 / 06-2843138
Email: clownniekie@online.nl
Website : www.declownendekoffer.nl

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu