DINNERSHOW - FeeZten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Magical Dinnershow in Breda
17.30 - 19.00 Borrelcruise

Breda verkennen over het water is een groot genot. Deze borrelcruise van Breda Evenementen brengt u over de mooiste singels van de stad. De zon is langzaam aan het onder gaan en u zit gezellig met een borrel en wat lekkere hapjes te kijken naar wat deze stad zo mooi maakt. Oude grachtenpanden en monumenten, groene promenades en prachtige kerkgebouwen. Onze professionele bemanning staat op deze rondvaart voor u klaar om het u helemaal naar u zin te maken.
19.00 - 22.00 Magical Dinnershow

Na deze pittoreske boottocht door het centrum van Breda wordt u verwelkomd in een heerlijk restaurant in de oude binnenstad, waar de lekkerste gerechten op u staan te wachten. Ondertussen vermaken wij u met onze magiër annex goochelaar, die de meest fantastische trucs aan u laat zien. Momenten van verstandsverbijstering worden voortdurend afgewisseld met daverende lachsalvo´s tijdens deze Table-Magic en Stand-up Comedy Act.
Programma-indicatie:

17.30 - 19.00 Borrelboot
19.00 - 19.45 Voorgerecht
19.45 - 20.10 Table Magic
20.10 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 21.20 Stand up Comedy Magic
21.20 - 22.00 Nagerecht

Inclusief:
- Boothuur
- Bediening en drankjes uit de Hollandse bar aan boord
- 3-gangen diner
- Locatiehuur
- Goochelaar
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:
Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!
Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Website hier.

Noord-Brabant **Outdoor Cooking – Kookworkshop**

Koken in de buitenlucht

Samen koken op een knisperend kampvuur, stoofpotten bereiden in de Dutch Oven, vlees roosteren aan een grillpin. Dat is Outdoor Cooking! In een grote tipi-tent bereid je samen de heerlijkste gerechten. Hierbij gebruik je verse ingrediënten en authentieke kooktechnieken. Ontstressen en andere mensen ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Genieten van pure gerechten. Ervaar de warmte van het kampvuur en proef de sfeer! Deze kookworkshop in de buitenlucht, met haar oorsprong in Lapland, is het dé ultieme kookervaring! Meld je nu aan.

Werkwijze
Als deelnemer van een workshop bij Cooking Adventure bereidt u in groepjes verschillende speciale gerechten volgens de methode ‘Slow Cooking’. Na een korte introductie gaat u gezamenlijk onder het genot van een lekker drankje in onze overdekte buitenkeukens met de voorbereidingen aan de slag. Voorzien van recept en ingrediënten gaat u hakken, snijden, mengen en kneden. Hierna kunnen de potten op het vuur en kan het eten gaan pruttelen. Elk groepje neemt één of twee van de voor-, hoofd- of nagerechten voor zijn rekening. Er wordt gekookt op open vuur en/of kolen waarbij men gebruik maakt van verschillende typen gietijzeren pannen die dienst doen als braadpan, kookpan of oven.

Een bourgondisch maal in een uitzonderlijke setting is het dankbare resultaat als u in een van de tipi-tenten de heerlijke opbrengst van dit groepsgebeuren daadwerkelijk mag gaan proeven. Na de maaltijd gaan de koffie- en theeketels op het vuur en ontstaan rond het kampvuur vaak de mooiste verhalen.

Gevarieerde gerechten
Tijdens een workshop maakt u gevarieerde gerechten van verse producten. Er wordt gewerkt met verschillende soorten vlees, vis en gevogelte, groenten en zuivelproducten. Tenslotte maken kruiden en specerijen van de gerechten een smakelijk feestje. Indien speciale wensen vooraf kenbaar gemaakt worden (bijvoorbeeld vegetarisch), kunnen wij daar bij de menukeuze rekening mee houden.

Cooking Adventure is gegarandeerd een belevenis voor iedereen!
Of u nu wel of niet kan koken, graag onder het genot van een hapje en een drankje gezellig samen bent of avontuurlijk bent aangelegd, Cooking Adventure biedt het allemaal. Ideaal voor diverse uitjes zoals een familiedag, vriendenfeest, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of een ander dagje uit.

Cooking Adventure, telefoonnummer: 06-54782579
www.cookingadventure.nl

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu