DJ-DRIVEINSHOW - FeeZten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Discoverhuurparkstad.nl

Een ervaren allround DJ. Een geluid- en lichtinstallatie die aansluit bij jullie eigen wensen. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin alle mogelijkheden worden besproken. Discoverhuur Parkstad biedt alles wat u nodig heeft: kwaliteit, ervaring en een goede prijs.
Neem zonder verdere verplichtingen contact op voor een vrijblijvende offerte. Want "niet geschoten is áltijd mis!".

Discoverhuur Parkstad
info@discoverhuurparkstad.nl
www.discoverhuurparkstad.nl

GulpersPRO  Audio Light Video DJ

"Een onvergetelijke feestavond op de mooiste dag van uw leven? Dat kan! GulpersPRO is gespecialiseerd én ervaren in het leveren van professionele drive-in shows voor bruiloften.

Stel in onze showroom uw eigen show samen én bepaal zelf welke muziek er wel en niet gedraaid wordt. Een spetterende feestavond, helemaal zoals u dat wilt.

Neem nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. GulpersPRO denkt graag met u mee."

GulpersPRO  Audio Light Video DJ
Mathijs Gulpers
T.  0031 (0)45 4 100 199   
M. 0031 (0)6 30 37 30 22   
E.  info@GulpersPRO.com  
I.  www.GulpersPRO.com
Postadres: Postbus 30003
6370 KA Landgraaf   
Bezoekadres: Marconistraat 16
6372 PN  Landgraaf
KvK:  14 08 16 03  
BTW:  15 74 78 117 B01

Noord-Holland
DJ Wicky heet eigenlijk Edwin Appelman. Zijn kenmerkende artiestennaam dankt hij aan het staartje dat hij ooit droeg. Wie hem tegenkwam herkende een olijke Wicky de Viking. Dus die naam was gauw geboren.

Ook Wicky zelf is ooit geboren. Dat gebeurde in Breda. Hij groeide op in West-Friesland waar leraren verwoede pogingen deden een metselaar van hem te maken. Hij haalde zijn diploma, maar de bouwsteiger wist hij daarna zorgvuldig te ontwijken. Liever metselt hij zijn plaatjes aan elkaar. Let daarbij vooral op zijn uitgekiende specie van woorden.

Wat was hij een zorgenkind voor de buurt. Veertien jaar en dan al avonden lang in de kroeg!
Om zijn moeder gerust te stellen, vertelde hij thuis dat hij altijd aan de droge kant van de bar bleef. Bier tappen, platen draaien en bezoekers vermaken: hij was nergens gelukkiger dan onder feestende mensen. Ook via de radio was hij al jong te horen. Bij legale en minder legale stations in de buurt had Wicky een vast publiek.

Het kon niet uitblijven. Hij moest en zou als professional achter de draaitafel. Dus draait hij nu al jarenlang als zelfstandig dj zijn muziek bij dansfeesten, bruiloften en schoolfeesten. Zijn stem klinkt door zalen in het hele land. Zijn auto vol geluid kom je overal tegen. En komen er kinderen op je feest, haalt hij zijn befaamde ballonnentrucs van stal.

Ervaring genoeg. Wicky werkte voor de roadshow van Radio 10 Gold en stond hij in het voorprogramma van bekende artiesten als Total Touch, Lois Lane, Frans Bauer en Anouk. Zijn grootste evenement was in 1998 het kampioensfeest van voetbalclub AZ. Duizenden mensen die op zijn geluid stonden te swingen in de buitenlucht. Jazeker, het bleef nog lang onrustig in de Alkmaarse binnenstad.
Website: www.wickyentertainment.nl

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu