KOOKWORKSHOP - FeeZten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Noord-Brabant **Outdoor Cooking – Kookworkshop**

Koken in de buitenlucht
Samen koken op een knisperend kampvuur, stoofpotten bereiden in de Dutch Oven, vlees roosteren aan een grillpin. Dat is Outdoor Cooking! In een grote tipi-tent bereid je samen de heerlijkste gerechten. Hierbij gebruik je verse ingrediënten en authentieke kooktechnieken. Ontstressen en andere mensen ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Genieten van pure gerechten. Ervaar de warmte van het kampvuur en proef de sfeer! Deze kookworkshop in de buitenlucht, met haar oorsprong in Lapland, is het dé ultieme kookervaring! Meld je nu aan.

Werkwijze
Als deelnemer van een workshop bij Cooking Adventure bereidt u in groepjes verschillende speciale gerechten volgens de methode ‘Slow Cooking’. Na een korte introductie gaat u gezamenlijk onder het genot van een lekker drankje in onze overdekte buitenkeukens met de voorbereidingen aan de slag. Voorzien van recept en ingrediënten gaat u hakken, snijden, mengen en kneden. Hierna kunnen de potten op het vuur en kan het eten gaan pruttelen. Elk groepje neemt één of twee van de voor-, hoofd- of nagerechten voor zijn rekening. Er wordt gekookt op open vuur en/of kolen waarbij men gebruik maakt van verschillende typen gietijzeren pannen die dienst doen als braadpan, kookpan of oven.

Een bourgondisch maal in een uitzonderlijke setting is het dankbare resultaat als u in een van de tipi-tenten de heerlijke opbrengst van dit groepsgebeuren daadwerkelijk mag gaan proeven. Na de maaltijd gaan de koffie- en theeketels op het vuur en ontstaan rond het kampvuur vaak de mooiste verhalen.

Gevarieerde gerechten
Tijdens een workshop maakt u gevarieerde gerechten van verse producten. Er wordt gewerkt met verschillende soorten vlees, vis en gevogelte, groenten en zuivelproducten. Tenslotte maken kruiden en specerijen van de gerechten een smakelijk feestje. Indien speciale wensen vooraf kenbaar gemaakt worden (bijvoorbeeld vegetarisch), kunnen wij daar bij de menukeuze rekening mee houden.

Cooking Adventure is gegarandeerd een belevenis voor iedereen!
Of u nu wel of niet kan koken, graag onder het genot van een hapje en een drankje gezellig samen bent of avontuurlijk bent aangelegd, Cooking Adventure biedt het allemaal. Ideaal voor diverse uitjes zoals een familiedag, vriendenfeest, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of een ander dagje uit.

Cooking Adventure, telefoonnummer: 06-54782579
www.cookingadventure.nlAmsterdamseUitjes.nl

AmsterdamseUitjes.nl, al jaren dé specialist in bedrijfsuitjes en groepsuitjes in Amsterdam! Hier moet u zijn voor uw Wie is de Mol spel, Hou van Holland Diner, spannende moordspellen of complete arrangementen op maat! Uw wensen en budget zijn onze maatstaven om het leukste en meest originele uitje neer te zetten. Wij helpen u graag op weg in onze hoofdstad.

Hét Wie is de Mol stadsspel in Amsterdam:


Het populairste bedrijfsuitje om uw collega's echt te leren kennen. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Dit spel kan nu in iedere Nederlandse stad gespeeld worden, maar in Amsterdam is dit natuurlijk het leukst! Uiteraard is dit spel onder begeleiding van gediplomeerde acteurs.

AmsterdamseUitjes.nl
Nes 73
1012KD Amsterdam
020 - 675 23 92
info@AmsterdamseUitjes.nl

Hofstad Events


Kookworkshop in Den Haag


Als een echte chef-kok staat u in deze Kookworkshop van Hofstad Events in Den Haag de (Michelin)sterren uit de hemel koken. Wij hebben een echte professionele keuken klaar staan voor keukenprinsen en prinsessen. Deze prachtige kookstudio is gevestigd in een statig pand in de binnenstad van Den Haag. Daar krijgt u in een workshop les in de laatste stand van zaken op het gebied van de moderne kookkunst!

Koken is een kwestie van geduld en enthousiasme. Onder leiding van onze professionele chef staat u al snel helemaal zelf de lekkerste gerechten te maken. Natuurlijk, iedereen die een beetje kan koken heeft het idee dat hij of zij er best wel wat van kan! Toch is goed koken een vak apart! We beginnen bij de basis en langzaam maken we er een eetfestijn van!

Kijk eens naar onze eigen workshopideeën en maak uw keuze:
De traditionele Spaanse, Italiaanse, Zuid-Amerikaanse of Chinese keuken. De Hollandse Pot of een speciale ingrediëntenworkshop, Middeleeuws koken, Kerstdiner, Moederdag en nog vele andere ideeën hebben wij voor u in de pan liggen!

Heeft u zin in een smakelijke workshop? Reserveer deze kookworkshop van Hofstad Events en sta voortaan met groot zelfvertrouwen in uw eigen keuken!

Inclusief:
- Drie vaste gangen of een driegangen hapjes menu
- Professionele begeleiding en instructie
- Handige afwasser
- Schort en goed keukengereedschap
- Een receptenboekje om mee naar huis te nemen
- Drankarrangement met 6 drankjes (gemiddeld) per persoon

Reservering voor kleinere groepen:
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Klik voor meer informatie hier op onze website.


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu