KRAAMFEEST - FeeZten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

** Aparte Ballondecoraties Anders als Anders **

Decoraties maken is elke keer weer een heerlijke uitdaging voor mij. Voor feestelijke gelegenheden zoals een opening, bruiloft, geboorte, 5 jarig bestaan, Open Dag of wat je ook maar bedenken maak ik een mooie ballondecoraties die hierbij past. Niet alleen een ballonboog en ballonpilaar zijn mogelijk want ik bedenk elke keer weer een nieuw plan.

Als je nu van ballonnen een Mercedes Benz kan maken op ware grootte dan kan je toch alle van ballonen maken. Ik vind het enig om er elke keer weer iets unieks van te maken en in te spelen op elke persoonlijke vraag. Het antwoord is een aparte ballon als decoratie of aankleding van een deur, een muur, een ruimte of vul het zelf maar in. Van een kleine balloncorsage voor de bruiloftsgasten, een gehele zaal omtoveren in feeststemming, een verrassende entree tot een ballondecoratie van vele meters hoog. Ik ben ook in het bezit van helium en kan ik aan deze wensen ook voldoen zoals plafondversieringen, ballonoplatingen, pilaren en tafelstukken met helium.

Neem een kijkje op www.declownendekoffer.nl/ballondecoraties.html en u zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is. Op alle dagen en uren van de week kunt u deze afhalen in Alkmaar of laten bezorgen. U vraagt ik draai, vouw en plooi een ballon naar uw wensen.

Tot ballons.

Monique van Schie
Tel.: 072-5120966 / 06-2843138
Email: clownniekie@online.nl
Website : www.declownendekoffer.nl

Noord-Brabant **Outdoor Cooking – Kookworkshop**

Koken in de buitenlucht
Samen koken op een knisperend kampvuur, stoofpotten bereiden in de Dutch Oven, vlees roosteren aan een grillpin. Dat is Outdoor Cooking! In een grote tipi-tent bereid je samen de heerlijkste gerechten. Hierbij gebruik je verse ingrediënten en authentieke kooktechnieken. Ontstressen en andere mensen ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Genieten van pure gerechten. Ervaar de warmte van het kampvuur en proef de sfeer! Deze kookworkshop in de buitenlucht, met haar oorsprong in Lapland, is het dé ultieme kookervaring! Meld je nu aan.

Werkwijze
Als deelnemer van een workshop bij Cooking Adventure bereidt u in groepjes verschillende speciale gerechten volgens de methode ‘Slow Cooking’. Na een korte introductie gaat u gezamenlijk onder het genot van een lekker drankje in onze overdekte buitenkeukens met de voorbereidingen aan de slag. Voorzien van recept en ingrediënten gaat u hakken, snijden, mengen en kneden. Hierna kunnen de potten op het vuur en kan het eten gaan pruttelen. Elk groepje neemt één of twee van de voor-, hoofd- of nagerechten voor zijn rekening. Er wordt gekookt op open vuur en/of kolen waarbij men gebruik maakt van verschillende typen gietijzeren pannen die dienst doen als braadpan, kookpan of oven.

Een bourgondisch maal in een uitzonderlijke setting is het dankbare resultaat als u in een van de tipi-tenten de heerlijke opbrengst van dit groepsgebeuren daadwerkelijk mag gaan proeven. Na de maaltijd gaan de koffie- en theeketels op het vuur en ontstaan rond het kampvuur vaak de mooiste verhalen.

Gevarieerde gerechten
Tijdens een workshop maakt u gevarieerde gerechten van verse producten. Er wordt gewerkt met verschillende soorten vlees, vis en gevogelte, groenten en zuivelproducten. Tenslotte maken kruiden en specerijen van de gerechten een smakelijk feestje. Indien speciale wensen vooraf kenbaar gemaakt worden (bijvoorbeeld vegetarisch), kunnen wij daar bij de menukeuze rekening mee houden.

Cooking Adventure is gegarandeerd een belevenis voor iedereen!
Of u nu wel of niet kan koken, graag onder het genot van een hapje en een drankje gezellig samen bent of avontuurlijk bent aangelegd, Cooking Adventure biedt het allemaal. Ideaal voor diverse uitjes zoals een familiedag, vriendenfeest, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of een ander dagje uit.

Cooking Adventure, telefoonnummer: 06-54782579
www.cookingadventure.nl

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu