MUSEA - FeeZten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Oud Hollandse spelletjes + karaoke

Het Baantjermuseumcafé is de perfecte lokatie voor onze oud Hollandse spelletjes. In de Amsterdamse Warmoesstraat, in een eeuwenoud pand, gaat u met uw collega’s de strijd aan! En wat dacht u van zelf pannenkoeken bakken?
Teamuitje in hartje Amsterdam

De strijd vindt plaats onder andere aan de reuzensjoelbaan, het stokvangen van de Honeymoonquiz, de allergrootste 4-op-een-rij, de van TV bekende spiraal, reuzenjenga, het aloude blikgooien, het hamertjespel waar Willem Alexander ooit aan meedeed, etc. Uw gasten worden verdeeld in een team Rood & een team Wit. Extra punten kunt u winnen met Karaoke zingen! Oud Hollandse spelletjes met een extra dus. Tenslotte wordt de winnende groep bekend gemaakt en zij mogen net als vroeger grabbelen! Onze oud Hollandse spelletjes zijn fun voor jong en oud! Klik hier voor meer foto's van de verschillende spelletjes.

Prijs & boeking van de spelletjes
De oud Hollandse spelletjes incl. karaoke kosten t/m 20 personen 300 euro, voor 21 t/m 30 personen 350 euro, 31 t/m 60 personen 500 euro. De duur is 2 uur. Alles incl. btw/begeleiding & prijsjes voor de winnaars. Meer dan 60 personen prijs in overleg.

www.amsterdamexcursies.nl

Amsterdam Vodka Museum Toer & Cocktail Workshop
Amsterdam museum cocktail workshop

De workshop begint met een rondleiding door het 3 verdiepingen tellende museum, een verhaal bestaande uit een combinatie van informatie en entertainment.
Hierna gaan de deelnemers naar onze unieke Vodka bar! Onze showshaker laat u kennis maken met de verschillende soorten drank die kunnen voorkomen in een cocktail.
Na een interactieve proefronde om de drankkennis te testen, krijgt iedereen de mogelijkheid om een eigen cocktail te maken. U wordt binnen no time de entertainer achter elke bar! Wij leveren een originele oefenfles waar u naar hartelust mee kunt oefenen zonder iets te breken!

De workshop duurt circa 2 uur. Inclusief circa 3 cocktails, locatie, bartender, begeleiding en optioneel tapas of diner. Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen naar +31 (0) 6 4343 5225 of mailen naar info@vodkamuseum.com.

4 tot 20 personen = € 37,50 per persoon incl. btw en zaalhuur
21 tot 30 personen = € 35,- per persoon incl. btw en zaalhuur
31 t/m 50 personen = prijs op aanvraag.

Vodka Museum Amsterdam
patrick@vodkamuseum.com
Damrak 3
1012 LK Amsterdam
+31 20 5285482
www.vodkamuseum.com

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu