OUDHOLLANDSESPELLEN - FeeZten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Oud Hollandse spelletjes + karaoke

Het Baantjermuseumcafé is de perfecte lokatie voor onze oud Hollandse spelletjes. In de Amsterdamse Warmoesstraat, in een eeuwenoud pand, gaat u met uw collega’s de strijd aan! En wat dacht u van zelf pannenkoeken bakken?
Teamuitje in hartje Amsterdam

De strijd vindt plaats onder andere aan de reuzensjoelbaan, het stokvangen van de Honeymoonquiz, de allergrootste 4-op-een-rij, de van TV bekende spiraal, reuzenjenga, het aloude blikgooien, het hamertjespel waar Willem Alexander ooit aan meedeed, etc. Uw gasten worden verdeeld in een team Rood & een team Wit. Extra punten kunt u winnen met Karaoke zingen! Oud Hollandse spelletjes met een extra dus. Tenslotte wordt de winnende groep bekend gemaakt en zij mogen net als vroeger grabbelen! Onze oud Hollandse spelletjes zijn fun voor jong en oud! Klik hier voor meer foto's van de verschillende spelletjes.

Prijs & boeking van de spelletjes
De oud Hollandse spelletjes incl. karaoke kosten t/m 20 personen 300 euro, voor 21 t/m 30 personen 350 euro, 31 t/m 60 personen 500 euro. De duur is 2 uur. Alles incl. btw/begeleiding & prijsjes voor de winnaars. Meer dan 60 personen prijs in overleg.

www.amsterdamexcursies.nl

Oud Hollandse spelletjes Amsterdam
http://www.amsterdamexcursies.nl/spelprogramma/oud-hollandse-spelletjes-karaoke

Het Baantjermuseumcafé is de perfecte lokatie voor onze Oud Hollandse spelletjes. In de Warmoesstraat, in een van de oudste panden van Amsterdam, gaat u met uw collega’s de strijd aan!

De strijd vindt plaats onder andere aan de reuzensjoelbaan, het stokvangen van de Honeymoonquiz, de allergrootste 4-op-een-rij, de van TV bekende spiraal, reuzenjenga, het aloude blikgooien, het hamertjespel waar Willem Alexander ooit aan meedeed, etc.

Uw gasten worden verdeeld in een team Rood & een team Wit. Extra punten kunt u winnen met karaoke zingen! Oud Hollandse spelletjes met een extra dus. Tenslotte wordt de winnende groep bekend gemaakt en zij mogen net als vroeger grabbelen! Onze Oud Hollandse spelletjes in Amsterdam zijn fun voor jong en oud! U kunt afsluiten met pannenkoeken bakken!
50 tips, bekijk de filmpjes op onze site!


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu