PROEVERIJ - FeeZten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hofstad Events


Bierproeverij Den Haag


Hofstad Events neemt u in deze rondleiding met gids mee naar een bierproeverij op een prachtige locatie in Den Haag, waar het gerstenat onderwerp van onderzoek en plezier is. In vroeger tijden werden er in de Hofstad diverse bieren gebrouwen. Hoewel er nu nog enkele over zijn, is het bier nog steeds van zeer hoge kwaliteit. Deze tongstrelende biertjes smaken naar meer, en ja hoor, het volgende glas wordt ingeschonken!

Denk aan de blinkende koperen ketels en hoor interessante verhalen in Haagse tongval over het brouwproces en de verschillende ingrediënten van een speciaal biertje. In Den Haag weten ze inmiddels heel goed hoe ze een zeer smakelijk biertje moeten 'monteren'. Kijk eens rond in de keuken van een echte bierproeverij, ze maken hier een echt feest van het proeven van bier!

Wat is 'bovengistend donker bier' en hoe wordt 'witbier' eigenlijk gemaakt? Kom alles te weten tijdens een deze bierpresentatie en tour. En dan natuurlijk even proeven! Proost!

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Unieke locatie in Scheveningen
- Rondleiding door de brouwerij
- Bierpresentatie
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.


Klik hier voor meer informatie


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu