SINTERKLAAS - FeeZten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Sinterklaasshow van 50 minuten op elke locatie te bestellen.


De voorstelling: "Help de boot van Sinterklaas is gekaapt" wordt gespeeld samen met 25 kinderen.

Deze show wordt ondersteund door muziek en een lichtshow en is een perfect voorprogramma voor ieder Sinterklaasfeest, zowel op het bedrijf, als op school, als bij een vereniging.

Het is feest in het kleine stadje aan de grote gevaarlijke zee. Sinterklaas kan ieder moment de haven binnenvaren. Dan komen er plotseling 2 zwarte Pieten binnenzwemmen die roepen dat de boot van Sinterklaas is gekaapt. Maar waar is de Sint nu? Zit hij nog op de boot? Vlug wordt er een plan bedacht en 3 vissers vertrekken met hun schip op zoek naar de piraten. Zal het hun lukken om Sinterklaas te bevrijden?

Ongeveer 15 tot 25 kinderen uit de zaal krijgen een rol, kleding en schmink en worden meegetrokken in het verhaal. Zij beleven op het toneel een spannend avontuur. Ze springen, rennen, dansen, sluipen, vallen in slaap, zwemmen, vechten en overwinnen. De muziek en andere geluiden verhogen de spanning. In de zaal zien de kinderen hun leeftijdsgenootjes spelen. Zij waarschuwen hen bij gevaar en juichen mee met hun succes. Er is zo veel te zien dat zij zich geen moment vervelen.

Voor meer informatie en prijzen: info@theaterbus.nl Website: www.theaterbus.nl

Tel: 06-51683369 / 0181-399720

DE THEATERBUS

Clown Pépé
Clown Pépé geeft kindershows waarbij de kinderen actief kunnen meedoen.
Hierdoor geeft hij ze het idee dat zij zelf goochelen. Het programma zit vol hilariteit en verassingen waardoor het een onvergetelijk feest wordt voor zowel de kinderen als de ouders.

Pépé is gespecialiseerd in het werken met mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Door zijn losse manier van werken met deze mensen krijgen ze de waardering die zij verdienen.

Ook geeft Pépé Sinterklaasshows waarbij de kinderen actief meedoen. U kunt hem zowel vooraf aan sinterklaas laten optreden, waarbij er een leuke overloop in het programma zit naar sinterklaas, of tegelijkertijd met sinterklaas, waarbij de kinderen voor sinterklaas goochelen.

Om aandacht te trekken voor uw bedrijf kunt u Goochelclown Pépé bijvoorbeeld ballonnen laten uitdelen. Hij loopt of staat dan met zijn ballonnenkar en maakt ballonfiguurtjes voor de kinderen. Dit trekt de aandacht van de voorbijgangers zodat uw bedrijf ook opvalt. Op de ballonnenkar staat een grote ballon waarop u uw naam kunt zetten. Kijk op www.clownpepe.nl wat Goochelclown Pépé nog meer voor u kan betekenen.

Prijs op aanvraag
www.clownpepe.nl

De Feestpieten Boyband

In 2005 introduceerde Sinterklaas de allereerste Pietenboyband!

In één klap werden ze razend populair bij alle kinderen, jong volwassenen en ouderen,
met hun swingende repertoire van klassieke Sinterklaasliedjes maar vooral ook nieuwe, moderne songs! Een Pietenboyband rage volgde en ze werden meteen al in het hele land geïmiteerd!

De afgelopen jaren kwamen deze pieten, nu beter bekend als De Feestpieten Boyband, in de Megatop100 en de hitlijsten met de Sint Hits 'Doe mij een Pepernoot' (een variant op het bekende 'Toppertje') en Maak me Gek (van Gerard Joling) met als titel "Sint Maakt Ons Gek! ".

Twee jaar geleden koos De Feestpieten Boyband het nummer Shine (van Gordon) uit om in een nieuw jasje te steken, "Sint!". Afgelopen jaar heeft De Feestpieten Boyband er voor gekozen om Amerigo in het zonnetje te zetten met de nieuwe single en tevens clip 'Amerigo"!

De Pieten waren o.a. te gast bij Carlo en Irene in Life & Cooking (RTL4), AVRO's Junior Sintfestival, SBS Sterren dansen op het IJs en de Kids Top 20 en meerdere keren te gast in de radiostudio van Giel Beelen, live op 3FM.

Radio en Televisie zenders vroegen zich af wie deze pieten toch zijn? Het antwoord is heel eenvoudig, waar een feestje is daar is De Feestpieten Boyband, zolang Sinterklaas ook maar in het land is! Van discotheek tot buurtfeest, van Sinterklaas-intocht tot signeersessie, niets is ze te gek!

Inmiddels hebben ze een groot aantal aan optredens achter de rug bij allerlei Sinterklaasfeesten in het hele land en zullen ook in 2011 weer overal te zien zijn!

Meer informatie? www.feestpieten.nl

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu