SPEURTOCHTEN - FeeZten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Speurtocht over de Walletjes
Voorstel: Puzzeltocht
Locatie: Amsterdam
Minimum aantal deelnemers: 2
Maximum aantal deelnemers: 100

Tijdens deze ca twee uur durende tocht krijg je een groot deel van de rosse buurt te zien. Je moet onderweg allerlei vragen beantwoorden en opdrachten vervullen. Je gaat door steegjes, brengt een bezoek aan een typerend café en samen met je team moet je proberen om zoveel mogelijk goede antwoorden te scoren om met de prijs voor het beste team aan de haal te gaan.

Prijs: € 16,50 p.p.een minimum van 20 personen
Er is coördinatie op start- en eindpunt aanwezig. Deze prijs is inclusief puzzelmaterialen en prijsjes voor de prijsuitreiking. Extra : het puzzelwoord dat moet worden geraden is voor geen enkele groep gelijk en wordt speciaal voor ieder bedrijf, familie of vriendengroep bedacht op grond van persoonlijke informatie.

Ben je met een kleiner groepje en wil je toch graag puzzelen? Vraag naar het puzzelpakket. Dit wordt compleet met uitleg en benodigdheden als boekjes, pennen en plattegronden thuisgestuurd.

Wil je de tocht uitbreiden met hilarische foto-opdrachten? Vraag dan ook eens naar onze fotorally voor een ludieke variant op de gewone puzzeltocht.

Kijk voor meer puzzeltochten op www.amsterdamtours.nl
Bel 020-4083335 of
mail info@amsterdamtours.nl

Baantjerspeurtocht Amsterdam
http://www.amsterdamexcursies.nl/spelprogramma/baantjerspeurtocht


Treedt in de voetsporen van rechercheur De Cock, met Ce-oo-ce-k. Deze spannende Baantjerspeurtocht door Amsterdam is leuk voor jong & oud. Onze spelleiders ontvangen u graag in de Warmoesstraat. Ook Appie Baantjer genoot, bekijk het filmpje. Nieuw: regenjas en een 'De Cock hoedje', u mag kiezen voor wie!


De Baantjerspeurtocht is een echte teambuilder. Tijdens deze speurtocht verkent u Amsterdam in kleine groepjes en onderweg voert een aantal ludieke opdrachten uit. Hierbij is de inhoud van onze Technische Recherchekoffer onmisbaar! Inspecteur Arie of zijn nichtje Corry de Cock helpen u graag op weg naar het lijk aan de kerkmuur. Hiervan moet uiteraard de identiteit worden vastgesteld.

Pauzeren tijdens deze Baantjerspeurtocht doet u wanneer u wilt in één van de vele gezellige Amsterdamse kroegjes. Op een accordeonnetje kunt u dan meteen de Baantjertune oefenen, goed voor 10 punten. Daarna moet u onder andere in oud Amsterdam nog de diverse Baantjerlocaties fotograferen, het favoriete drankje van de Cock achterhalen en in de Warmoesstraat een bijzondere ring zien te vinden. Bezoek ook de plaats délict van de moord op een prostituée! Deelnemers aan de speurtocht hebben een mobieltje of digitale camera nodig!! Voor het beste team hebben we aan het eind van de speurtocht uiteraard een passende prijs. Nieuw: u kunt ook kiezen voor de Baantjertour met gids. 50 tips, bekijk de filmpjes op onze site!

Sex in the city Amsterdam
http://www.amsterdamexcursies.nl/spelprogramma/sex-in-the-city


Hilarische speurtocht op de Amsterdamse wallen. Ontdek samen met uw collega's of vrienden het beroemdste stukje Amsterdam. Onderweg voert u een aantal ludieke opdrachten uit. Het sexmuseum, de wallenwinkel, de Cockring, de Condomerie en de Bananenbar; dat zijn een paar plekken waar deze city speurtocht langs gaat.


Tijdens deze speurtocht beantwoordt u vragen, maakt u foto's en kunt u eindelijk eens rondsnuffelen in een sexshop. Op twee plaatsen gaat u kijken waar iemand vermoord is, zo komt u op de Plaats Délict waar prostituée Henny haar einde vond. Aan u de vraag hoe zij op die plek terecht kwam! En met de banaan die u meekrijgt moet u iets leuks doen, wie maakt de meest originele foto?! Of doe eens een groep hippies na! Er wordt ook een beroep gedaan op uw muzikale kwaliteiten. Op een accordeonnetje moet namenlijk de Baantjertune worden gespeeld. Uiteraard maken we u ook wegwijs in de wereld die Cockring heet. U komt in de spannendste sex steegjes! Haalt uw team voldoende punten dan mag u na afloop graaien in onze speciale darkroom. U kunt dit spel doen in 1 team of in meerdere, onze speurtocht sex in the city door donker Amsterdam staat garant voor hilariteit! 50 tips, bekijk de filmpjes op onze site!


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu