VRIJGEZELLENFEEST - FeeZten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Buikdansworkshop op vrijgezellenfeest van buikdanseres Samiera

De vrijgezellenbuikdansworkshop kan plaatsvinden in de oosterste studio van buikdanseres Samiera in Groningen of op een andere lokatie overal in Nederland, bv in je huiskamer, in een zaaltje enz.

Programma : Terwijl iedereen op een oosters kussentje zit geeft buikdanseres Samiera een buikdansdemonstratie. De verkleedmanden gaan open, voor iedereen is er een buikdanssjaaltje voor om de heupen en een hoofdsierraad. Ondertussen kleedt Samiera de bruid in het wit : een witte buikdansrok, witte buikdanssjaaltjes, wit hoofdsjaaltje. Er volgt een buikdansles, eenvoudige buikdansoefeningen, eindigend met een groepsdans. Pauze met muntthee, in de pauze vertelt Samiera over 1001-nacht, over de muntjes aan een sjaaltje en andere leuke wetenswaardigheden. Dan komt het moment waarop iedereen wacht ! : De bruid wordt uit de groep gehaald, zij leert dansen met een witte danssluier. Vervolgens geeft de bruid een solo buikdansshow voor haar vriendinnnen!  Les in dansen met een danssluier voor iedereen. Vrij dansen : breng in praktijk wat je hebt geleerd of verzin zelf iets, ga lekker los !Tot slot geeft buikdanseres Samiera een einddemonstratie van een zeer speciale sluierdans.

Extra mogelijkheden :
* Een tarotkaartlegging of handlezing voor de bruid of voor iedereen.
* Te huur bij Samiera : 1001-nacht feestzaal decoratie om de lokatie in oosterse sferen te versieren

Buikdanseres Samiera
06 53189755  / 050 5261465
samiera@planet.nl


www.samiera.nl

Party Planners.

Party Planners heeft leuke themafeestjes, diners en spelshow´s voor allerlei soorten
groepen vanaf 4 tot max. 2000 personen.

Voor bedrijven, families, buren, sportclubs, kaartclubjes, personeelsverenigingen en andere
feestelijkheden zoals vrijgezellenfeestjes, bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen.

Geniet van de all-inclusive thema-avonden in
`Thema-plaza’ Achterveld en Tilburg
(reductie voor grotere gezelschappen/besloten partijen)
Te boeken vanaf 4 personen, vanaf €. 34,00 per persoon.

Het voorbeeld van het nieuwe uitgaan!!!!!!!
Themafeesten zoals het hoort

- Kansloos skihutfeest
- Stampei in de Abdij
- Bejaardenhuis op stelten
- Lachen en lol op de Costa del Sol
- Sjaakies vette familiefuif
- ’t foute Seventies / Eighties feest
- Variété in de sleurhut van John en Gré
- Ik hou van Holland Quiz

Prijzen zijn inclusief onbeperkt eten, drinken en professioneel entertainment.

Volop gezelligheid, sfeer, uitgebreide buffetten, drank, show, sensatie, humor en dans.
De combinatie van veel thematisch vertier, een overvloed aan lekker eten, onbeperkt drankjes van aperitief tot koffie maken deze avonden compleet.
Onze shows zijn hét bewijs dat eten en entertainment al sinds eeuwen een sublieme combinatie vormen.


Adresgegevens:
Party Planners Achterveld
Hessenweg 174
3791 PN  ACHTERVELD
Tel: 0342 - 450503
www.party-planners.nl

Paaldansen met humor
http://www.amsterdamexcursies.nl/workshops/humor-paaldansen

Het leukste vrijgezellenfeest in Amsterdam regel je bij Van Aemstel Produkties.
Je kunt kiezen voor één vrijgezellenuitje, of een combinatie maken van verschillende uitjes en activiteiten, en die ook nog combineren met een lunch of diner, voor een onvergetelijke dag. Populair zijn Smartlappen Zingen op de Zeedijk, humoristisch paaldansen, een complete lachdag of sex in the city over de wallen. Maak er een dolle dag van met een Moorddiner of een workshop Cocktails!

Neem contact met ons op om een mooi programma te maken voor een te gek vrijgezellenfeest. 50 tips, bekijk de filmpjes op onze site!

 

Noord-Brabant **Landgoed de Biestheuvel**

Voor groepen vanaf 10 personen tot 1.000 personen kunnen wij een volledig verzorgde dag vol afwisselende activiteiten aanbieden. Met als voordeel dat alles op één locatie kan plaatsvinden. Alle activiteiten die Landgoed de Biestheuvel aanbiedt zijn leuk en uitdagend, maar de ene activiteit vergt meer inspanning dan de andere. Om een goed beeld te krijgen van hoe inspannend een activiteit is, maken we gebruik van een inspanningsmeter.

Wat dacht u bijvoorbeeld van Bamboe Building of Highland Games als groepsactiviteit? Voor een gezonde dosis spanning is er de Moordtocht en doet u het liever wat rustiger aan, dan is een gezellig ritje door De Kempen in een Dafje een aanrader.

Voor wie van koken houdt is er Adventure Cooking; oerouderwets koken op een vuurtje in een tipitent. Ook kan men kiezen voor activiteiten als wandklimmen, workshop parfum maken, drummen etc. of paintball… het is te veel om op te noemen, maar één ding is zeker: voor bedrijfsfeesten, familiedagen of teambuildingactiviteiten is er voldoende inspiratie en mogelijkheden genoeg.

Veiligheid & kwaliteit
Onze veiligheidsnorm ligt op een zeer hoog niveau en wij zijn dan ook gecertificeerd door de TÜV Veiligheidsnorm en wij zijn aangesloten bij de VeBON. Landgoed de Biestheuvel is tevens lid van de RECRON (Recreatie Ondernemers Nederland), de enige brancheorganisatie voor de verblijfs- en dagrecreatiebedrijven in Nederland. Wij werken volgens vastgestelde afspraken en richtlijnen die regelmatig worden gecontroleerd.

Deskundige instructeurs
Alle activiteiten vinden plaats onder begeleiding van deskundige en ervaren instructeurs, waardoor kwaliteit en veiligheid zijn gewaarborgd. Alle begeleiders zijn goed getraind. Er wordt veel aandacht besteed aan selectie, opleiding en (na)scholing van medewerkers en er wordt nauwkeurig samengewerkt met diverse opleidingen.

• meer dan 40 outdoor activiteiten
• VeBON
• RECROn
• TÜV gecertificeerd
• inspanningsmeter

www.biestheuvel.nl

 
 

Natural High op je laatste dag als vrijgezel!

De naam ‘Natural High’ is letterlijk aan komen waaien en geeft exact weer wat je bij ons kunt verwachten: het ‘Natural’ staat voor het natuurlijke en onstuimige karakter van onze activiteiten en de ongedwongen en toegankelijke sfeer die bij ons heerst. Het ‘High’ staat voor het euforische gevoel dat het ‘Natural’ je kan laten ervaren en dat je mee zult nemen naar huis; zorgeloos, vrij, opgeladen en voldaan.

Natural High organiseert sportieve en gezellige strandprogramma’s op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam.

Onze kernactiviteiten:

- Blokarten (strandzeilen):

Heen en weer ‘blazen’ in een kart zonder motor maar met zeil

- Powerkiten: Vliegeren, maar dan met een vlieger met heel veel power

- Kitebuggyen: Met die vlieger in een buggy stappen en heen en weer ‘vliegen’

- Kitesurfen: Maak kennis met deze spectaculaire watersport

Daarnaast bieden wij diverse aanvullende strandactiviteiten.

Beachclub Natural High

Alle activiteiten vinden plaats vanuit onze prachtige nieuwe strandtent: Beachclub Natural High. Wij maken de dag compleet met een lunch, borrel of barbecue op ons uitgestrekte terras. Je kunt het programma geheel naar eigen wens samenstellen!

Check onze website of bel voor meer info!!!
www.natural-high.nl
Tel: 06-27881415

Wijnproeverij, Workshop wijnproeven en Wijnbar
Beschrijving bedrijfsuitje:Leer van alles over het proeven van wijn, proef op eigen tempo verschillende wijnen of zet onze wijnbar neer op uw feest: Qwines verzorgt alles dat wijn aangaat, op úw locatie!

Tijdens onze Workshop Wijnproeven leert u van alles over het proeven van wijn. Wij nemen glazen, wijnen, en overige benodigdheden mee naar elke gewenste locatie.
U wordt ontvangen door onze sommelier met een glas Champagne, waarna we samen de eerste wijn proeven. Wat is de beste manier om een wijn te proeven? Waar kun je op letten? Uitspugen…of juist doorslikken? U proeft de lekkerste wijnen, onder professionele begeleiding van een sommelier of vinoloog.

Liever een Wijnproeverij op de achtergrond? Qwines stelt een proeftafel op, met daarop de verschillende wijnen, netjes geordend en op volgorde van smaak. Deze opstelling is ideaal als aanvulling op uw evenement, of als onderdeel van meerdere activiteiten.
Achter de tafel staat een sommelier. Deze weet alles te vertellen over de wijnen, en begeleidt u bij uw keuze. Proeft u alle wijnen? Of liever de ‘highlights’? Onze sommelier vertelt u er alles over!

De Wijnbar: Een leuke aanvulling op uw receptie, feest of evenement! Waarom zou u uw gasten slechts laten kiezen uit 3 ‘kleuren’ of soorten wijn? U kunt ze ook laten kiezen uit 3 witte, 3 rosé en 3 rode wijnen! Wij stellen onze wijnbar op, en onze sommelier laat uw gasten kiezen uit verschillende wijnen, voorzien van uitleg. Vervolgens schenkt hij of zij een glas naar de voorkeur van uw gasten in. De wijnbar kan dus fungeren als proeverij, maar ook gewoon als bar met een ruime keuze aan wijn, voorzien van kundig personeel met kennis van zaken.

Onze wijnproeverijen
- Hieronder vindt u enkele van onze wijnproeverijen:
- Prosecco proeverij
- Rosé proeverij
- Klassieke wijnproeverij
- Biologische proeverij
- Champagne proeverij
Heeft u zelf suggesties? Wij stellen graag een proeverij voor u samen!

Onze extra’s
U wilt meer dan alleen wijnproeven? Wat te denken van:
Een wijnproeverij tijdens uw kookworkshop?
Een workshop wijnproeven of cocktail shaken voorafgaand aan uw diner of kookworkshop?
Een mooi wijnarrangement tijdens uw diner? Welke wijn past het beste bij welk gerecht? Samen met u stelt onze sommelier de meest verrassende combinaties samen…binnen elk denkbaar budget!
Een wijnproeverij aan boord van een klassiek zeilschip?

Keywords
Wijnproeverij, wijnproeven voor groepen, wijn- spijscombinatie, sommelier, vinoloog, wijnbar, champagnebar, prosecco proeven, wijn proeven, workshop wijnproeven, wijnproeven en koken, wijnproeverij en varen.

Ligging:
Wij komen naar elke gewenste locatie toe, en nemen alle benodigdheden zelf mee. Heeft u geen locatie? Dan zoeken wij er een voor u!

Aantal personen:Van 12 tot 3000 personen
info@qwines.nl
www.qwines.nl

**Summit Sports biedt originele in- en outdoor activiteiten
op het strand van Wijk aan Zee.**
Alle evenementen van Summit Sports worden georganiseerd vanuit ons gezellige en stijlvolle strandpaviljoen SunSeaBar.

Serving on Sand:
Strijd met uw collegae in Olympische beachsport...
Dit arrangement is inclusief:
- 2 uur beach-volleyball competitie
- Gratis parkeergelegenheid
- Gratis douchemunt
Minimaal: 50 personen
Kosten: €19,50 p.p.

Team-spirit:
De meest spectaculaire vorm van teambuilding...
Dit arrangement is inclusief:
- 1 uur blokart basic
- 1 uur teamsport naar keuze
- Gratis parkeergelegenheid
- Gratis douchemunt
Minimaal: 20 personen
Kosten: €39,50 p.p.

Speed & Power XL:
Speciaal voor de liefhebbers van snelheid en kracht:
Dit arrangement is inclusief:
- 1 uur blokart basic
- 1 uur skyting
- 1 uur beachvolleyball veld (zonder begeleiding)
- Gratis parkeergelegenheid
- Gratis douchemunt
Minimaal: 10 personen
Kosten: €49,50 p.p.

Blokarting (strandzeilen) tijdens je vrijgezellenfeest. Een aantal jaar geleden is de blokart uit Nieuw Zeeland overgewaaid naar Nederland. Summit Sports is de oudste en grootste aanbieder van deze snelle sport. Het blokarten is een avontuurlijke en uitdagende sport en ook nog eens heel makkelijk en snel te leren. Kortom voor iedereen die van snelheid en wind houdt een toegankelijk sport en ideaal om tijdens een vrijgezellenfeest te beoefenen.

Skyting is de nieuwste vlieger variant, waarbij je samen met een instructeur binnen een uur alles leert over vliegeren.
De unieke Sky-Kites (Skytes) zijn bijzonder krachtige en snelle vliegers, die zeergeschikt zijn voor zowel de beginnende als de ervaren ‘vliegeraar’.
Onder leiding van een ervaren ‘kite’ instructeur beleef je samen sportieve momenten. Ga jij sky high of lukt het je om met beide benen op de grond te blijven???

Meer informatie: www.summitsports.nl
Tel: 0251-374977

Het ideale uitje

Wilt u zich op een originele, unieke en milieuvriendelijke manier verplaatsen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. SegwayDrentheTours organiseert tourtochten overal in Nederland.
Het ideale uitje voor teambuilding, maar ook perfect voor mensen met veel stress en burnout problemen.
Tijdens het segway rijden kunt u genieten en volkomen ontspannen want hoe ontspannender u bent hoe lekkerder u rijdt,
Omdat men volledig de aandacht bij het segway rijden nodig is, we altijd door rustig gevende bossen en gebieden rijden bent u uw dagelijkse beslommeringen volledig kwijt !
Segway rijden is ECHT GENIETEN met grote hoofdletters !

Tevens kunt u bij ons terecht voor koop, segwayverhuur

Wij verzorgen unieke tours overal in Nederland en hebben diverse prachtige arrangementen door bossen en heide van het Dwingelderveld. Nationaal Park Dwingelderveld is een bijzonder natuurgebied nabij Dwingeloo.

www.segwaydrenthetours.nl

Creativ-EventZ - Uitjes voor vrienden, vriendinnen en vrijgezellen

website www.creativ-eventz.nl
Creativ-EventZ is een sportief eventburo dat u helpt met de verdere invuling van uw idee.
Wij zijn er voor het bedrijfsleven, de sportclub, de school en de particulier.

Ook voor vrienden en vriendinnen groepen hebben wij programma’s en niet de standaard zaken.
Nee, bij ons heb je gelijk een geweldig weekend. Een actief of wellness weekend in Barcelona, een outdoor weekend in Stadtkyll (Eifel, Duitsland) of een weekend Krakau (Polen). Wij hebben wat standaard reizen voor jullie gemaakt, maar met plezier breiden we deze voor jullie uit.
Denk aan bezoek voetbalwedstrijd Barcelona of Wisla Krakau, bezoek Formule 1 race, katamaranzeilen op zee, een workshop tapas maken of een workshop Paella koken.
Bij ons dus niet het geijkte vrienden feest maar een topweekend want:
You deserve it!


**Speurtocht over de Walletjes**
Voorstel: Puzzeltocht
Locatie: Amsterdam
Minimum aantal deelnemers: 2
Maximum aantal deelnemers: 100


Tijdens deze ca twee uur durende tocht krijg je een groot deel van de rosse buurt te zien. Je moet onderweg allerlei vragen beantwoorden en opdrachten vervullen. Je gaat door steegjes, brengt een bezoek aan een typerend café en samen met je team moet je proberen om zoveel mogelijk goede antwoorden te scoren om met de prijs voor het beste team aan de haal te gaan.

Prijs: € 16,50 p.p.een minimum van 20 personen
Er is coördinatie op start- en eindpunt aanwezig. Deze prijs is inclusief puzzelmaterialen en prijsjes voor de prijsuitreiking. Extra : het puzzelwoord dat moet worden geraden is voor geen enkele groep gelijk en wordt speciaal voor ieder bedrijf, familie of vriendengroep bedacht op grond van persoonlijke informatie.

Ben je met een kleiner groepje en wil je toch graag puzzelen? Vraag naar het puzzelpakket. Dit wordt compleet met uitleg en benodigdheden als boekjes, pennen en plattegronden thuisgestuurd.

Wil je de tocht uitbreiden met hilarische foto-opdrachten? Vraag dan ook eens naar onze fotorally voor een ludieke variant op de gewone puzzeltocht.

Kijk voor meer puzzeltochten op Bel 020-4083335 of
mail info@amsterdamtours.nl
www.amsterdamtours.nl

 

Noord-Brabant **Outdoor Cooking – Kookworkshop**

Koken in de buitenlucht

Samen koken op een knisperend kampvuur, stoofpotten bereiden in de Dutch Oven, vlees roosteren aan een grillpin. Dat is Outdoor Cooking! In een grote tipi-tent bereid je samen de heerlijkste gerechten. Hierbij gebruik je verse ingrediënten en authentieke kooktechnieken. Ontstressen en andere mensen ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Genieten van pure gerechten. Ervaar de warmte van het kampvuur en proef de sfeer! Deze kookworkshop in de buitenlucht, met haar oorsprong in Lapland, is het dé ultieme kookervaring! Meld je nu aan.

Werkwijze
Als deelnemer van een workshop bij Cooking Adventure bereidt u in groepjes verschillende speciale gerechten volgens de methode ‘Slow Cooking’. Na een korte introductie gaat u gezamenlijk onder het genot van een lekker drankje in onze overdekte buitenkeukens met de voorbereidingen aan de slag. Voorzien van recept en ingrediënten gaat u hakken, snijden, mengen en kneden. Hierna kunnen de potten op het vuur en kan het eten gaan pruttelen. Elk groepje neemt één of twee van de voor-, hoofd- of nagerechten voor zijn rekening. Er wordt gekookt op open vuur en/of kolen waarbij men gebruik maakt van verschillende typen gietijzeren pannen die dienst doen als braadpan, kookpan of oven.

Een bourgondisch maal in een uitzonderlijke setting is het dankbare resultaat als u in een van de tipi-tenten de heerlijke opbrengst van dit groepsgebeuren daadwerkelijk mag gaan proeven. Na de maaltijd gaan de koffie- en theeketels op het vuur en ontstaan rond het kampvuur vaak de mooiste verhalen.

Gevarieerde gerechten
Tijdens een workshop maakt u gevarieerde gerechten van verse producten. Er wordt gewerkt met verschillende soorten vlees, vis en gevogelte, groenten en zuivelproducten. Tenslotte maken kruiden en specerijen van de gerechten een smakelijk feestje. Indien speciale wensen vooraf kenbaar gemaakt worden (bijvoorbeeld vegetarisch), kunnen wij daar bij de menukeuze rekening mee houden.

Cooking Adventure is gegarandeerd een belevenis voor iedereen!
Of u nu wel of niet kan koken, graag onder het genot van een hapje en een drankje gezellig samen bent of avontuurlijk bent aangelegd, Cooking Adventure biedt het allemaal. Ideaal voor diverse uitjes zoals een familiedag, vriendenfeest, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of een ander dagje uit.

Cooking Adventure, telefoonnummer: 06-54782579
www.cookingadventure.nl

Party Planners.

Party Planners heeft leuke themafeestjes, diners en spelshow´s voor allerlei soorten
groepen vanaf 4 tot max. 2000 personen.

Voor bedrijven, families, buren, sportclubs, kaartclubjes, personeelsverenigingen en andere
feestelijkheden zoals vrijgezellenfeestjes, bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen.

Geniet van de all-inclusive thema-avonden in
`Thema-plaza’ Achterveld en Tilburg
(reductie voor grotere gezelschappen/besloten partijen)
Te boeken vanaf 4 personen, vanaf €. 34,00 per persoon.

Het voorbeeld van het nieuwe uitgaan!!!!!!!
Themafeesten zoals het hoort

- Kansloos skihutfeest
- Stampei in de Abdij
- Bejaardenhuis op stelten
- Lachen en lol op de Costa del Sol
- Sjaakies vette familiefuif
- ’t foute Seventies / Eighties feest
- Variété in de sleurhut van John en Gré
- Ik hou van Holland Quiz

Prijzen zijn inclusief onbeperkt eten, drinken en professioneel entertainment.

Volop gezelligheid, sfeer, uitgebreide buffetten, drank, show, sensatie, humor en dans.
De combinatie van veel thematisch vertier, een overvloed aan lekker eten, onbeperkt drankjes van aperitief tot koffie maken deze avonden compleet.
Onze shows zijn hét bewijs dat eten en entertainment al sinds eeuwen een sublieme combinatie vormen.


Adresgegevens:
Party Planners Achterveld
Hessenweg 174
3791 PN  ACHTERVELD
Tel: 0342 - 450503
www.party-planners.nl

WELKOM IN ALLROUNDER MOUNTAIN RESORT

Op 4 januari 2001 kwam een visie tot leven. In Neuss opende Allrounder de eerste skihal van Duitsland; tegenwoordig beter bekend als de JEVER SKIHALLE Neuss.

Sinds die tijd ligt daar een 300 meter lange en 60 meter brede piste gedurende 365 dagen per jaar met de fijnste soort poedersneeuw – omringd door gastronomie uit de Alpenlanden en unieke kliminstallaties.

Een apart deel van de piste van ruim 3.000 m² biedt de perfectie condities voor kinderen en beginners om het skiën te leren. In 2011 zal in het Allrounder Mountain Resort het 4**** Superior Hotel Fire & Ice worden geopend. Gasten kunnen zich heerlijk ontspannen, vermaken en vergaderen in deze unieke Alpine ambiance.

De JEVER SKIHALLE Neuss behoort tot de meest geliefde toeristenbestemmingen van Duitsland. Naast hun core business heeft Allrounder restaurants en cafés met een Alpine sfeer en een Alm Biergarten opgericht, evenals een modern businesscentrum. Met het SalzburgerLand klimpark en de SalzburgerLand klimwand in Neuss hebben de gasten bovendien twee outdoor-locaties met ongeëvenaarde mogelijkheden voor veel plezier tot hun beschikking.

Daarnaast zijn er nog vele extra faciliteiten zoals: de skischool (één van de grootste in Duitsland), de grootste ski- en snowboardwerkplaats van Duitsland, skiverhuur, twee shops gespecialiseerd in de verkoop van ski’s en snowboards en bovendien de allrounder skitouroperator voor al uw wintersportvakanties.

Contact:
Allrounder mountain resort gmbh & co. kg
An der Skihalle 1 Fon: +49 (0) 2131-1244-0 info@allrounder.de
41472 Neuss Fax: +49 (0) 2131-1244-300 www.allrounder.de
www.hotelfireandice.de
hotel@allrounder.de

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu