WORKSHOPS - FeeZten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

MaastrichtseUitjes.nl

Crazy Walking Dinner
De Crazy Game Master wacht u op in het eerste restaurant. Tijdens het voorgerecht wordt uw groep verdeeld in teams die deze avond de strijd met elkaar aangaan. U dient vanavond te bewijzen dat het voor u niet gek genoeg kan zijn en dat u beschikt over een gezond portie fantasie en durf! Ieder samengesteld team krijgt na het voorgerecht een videocamera en een speciale opdracht mee. In de stad moet u uw opdracht doen, maar wees op tijd in het tweede restaurant voor het hoofdgerecht.

Minute to Win it

Een dinerspel waarbij we natuurlijk een geweldig diner serveren maar oh, oh, oh… wat moeten er bizarre, vreemde en hilarische opdrachten uitgevoerd worden deze avond! En nog erger... ook u komt aan de beurt om de punten te gaan verdienen voor uw team. Heerlijke onzin, verrassende opdrachten en vooral veel pret. De minuten tellen veel te snel weg!

MaastrichtseUitjes.nl
043 – 76 00 009
Info@MaastrichtseUitjes.nl

UtrechtseUitjes.nl

Een bloedige bruiloftsdag
U keert 24 uur na de moord, natuurlijk zeer geëmotioneerd, terug op de plaats delict waar u ontvangen wordt door inspecteur Sanderinck (met cee kaa). Eenmaal ter plaatse krijgt u uw script met ‘persoonlijke’ geheimen, outfit en briefing over wat er de avond er voor is gebeurd. Vanavond helpt u de inspecteur bij het oplossen van deze moord, maar pas op... U bent zelf ook niet helemaal onschuldig!

Kookworkshop Utrecht

Het is tijd voor een eigentijdse kookworkshop met verschillende gangen! Tijdens het koken krijgt u een duidelijke uitleg over de bereiding van het diner en de producten die u gaat gebruiken, na afloop krijgt u de recepten ook mee naar huis! Dan kunt u thuis ook de show stelen!

UtrechtseUitjes.nl
Oudegracht 221
3511 NH Utrecht
030 – 223 223 1
Info@UtrechtseUitjes.nl

GroningseUitjes.nl


Wie is de Mol in centrum Groningen
Een spannend en actief stadsspel en nu te boeken in Groningen! Een spelprogramma, dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Het bedrijfsuitje in Groningen om uw collega's echt te leren kennen. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Bent u in staat om de Mol binnen uw groep te ontmaskeren?

The Phone Groningen
The Phone in Groningen… het leukste en uitdagende stadsspel om samen met uw collega’s te spelen. U leert Groningen wel op een hele andere manier kennen! Elk groepje krijgt na het speluitleg een telefoon en een spelboek met aanwijzingen en opdrachten. De aanwijzingen leiden u via de prachtigste plekken in het centrum Groningen naar de volgende locatie. Houdt u telefoon goed in de gaten! Want naast de opdrachten in het spelboek ontvangt u ook opdrachten via de sms.

GroningseUitjes.nl
Pottebakkersrijge 6
9718AE Groningen
050 – 30 700 13
Info@GroningseUitjes.nl

ArnhemUitjes.nl

Walking Dinner Arnhem
Uw culinaire ontdekkingstocht dwars door Arnhem start bij één van de leuke restaurantjes die de binnenstad kent. Drie heerlijke gerechten bij drie verschillende restaurants met mooie stadswandeling (onder begeleiding van professionele gidsen) tussendoor!

Hét Wie is de Mol stadsspel in Arnhem:
Het populairste bedrijfsuitje om uw collega's echt te leren kennen. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Uiteraard is dit spel onder begeleiding van gediplomeerde acteurs.

ArnhemUitjes.nl
026 – 76 000 43
Info@ArnhemUitjes.nl

EindhovenUitjes.nl

De enige echte kenners van Eindhoven werken bij EindhovenUitjes.nl! De beste eventplanners en gezelligste Brabanders helpen u graag op weg met de organisatie van uw bedrijfsuitje of groepsuitje in Eindhoven! Denk bijvoorbeeld aan:

Wie is de Mol!?
Het populairste bedrijfsuitje om uw collega's echt te leren kennen. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Uiteraard is dit spel onder begeleiding van gediplomeerde acteurs.

Ranking the Battle
Een betere manier van teambuilding bestaat er volgens ons niet. Na vandaag kijkt u met hele andere ogen naar uw collega’s! Maar eerst eens kijken, ervaren en vooral ranken wie we denken dat iets doet en/ of heeft gedaan. De teams krijgen bij iedere ronde van de spelleider een tussenstand. Hierdoor lopen de gemoederen hoog op en de strijd wordt per ronde valser, gemener en vooral hilarischer. De vragen zijn dan ook per ronde aangepast en eventueel door u zelf aangeleverd.

EindhovenUitjes.nl
040 – 76 000 84
Info@EindhovenUitjes.nl

NijmegenUitjes.nl

Crazy88


Een krankzinnige, spannende en vooral komische CityRally tussen verschillende teams. De ene opdracht is nog gekker dan de andere. Geen vunzige grappen, maar reken wel op aparte opdrachten (natuurlijk mag u deze ook zelf aanleveren)! En dat alles leg je vast op video, dus er is bewijsmateriaal! Dus welk team heeft het meeste lef en toont naast lef ook snelheid en teamwork!? We zullen het zien in Nijmegen!

Hou van Holland Dinerspel
Tijd voor het uitje van het jaar: “Hou van Holland!” U start met Ken je Landje en het boodschappenspel & Smurfenspel zullen beide goed te volgen zijn op een beamer en groot scherm! Als het gerstenat op tafel staat barst de teamstrijd los. Met BN-ers raden, liedjes zingen, de reclame-contest en bekende Hollandse Films is dit Hou van Holland Dinerspel uitermate geschikt voor een gezellige oer-Hollandse avond in Nijmegen!

Uiteraard zijn deze spellen onder begeleiding van gediplomeerde acteurs.

NijmegenUitjes.nl
024 - 76 00 135
info@NijmegenUitjes.nl

BosscheUItjes.nl

Bossche Geheimen met heerlijk diner
We zijn er nu toch: we starten met een heerlijke originele Bossche Bol. Daarna leert u Den Bosch op ludieke manier kennen met al het verrassende moois dat ’s – Hertogenbosch te bieden heeft. Het spel, Bossche Geheimen, brengt op leuke plekken in de stad en onderweg doet u in teams opdrachten en beantwoordt u vragen. Wie weet het meeste van Den Bosch? U komt er achter bij de prijsuitreiking tijdens uw uitgebreide diner in het stadscentrum!

Hou van Holland Stadsspel
Dit oer Hollandse, en oh zo gezellige, spelprogramma is nu ook in Den Bosch te beleven! Bij Hou van Holland komt het er op aan of u voldoende weet over ons leuke kikkerlandje. Heeft uw team bijvoorbeeld voldoende kennis over Den Bosch? Hoe zit dat met de kennis over de Hollandse film, muziek, sport en algemene weetjes? We stellen uw kennis op de proef in het centrum van Den Bosch!

BosscheUitjes.nl

Vughterstraat 131d
5211GA Den Bosch
073 – 612 90 60
Info@BosscheUitjes.nl

Rotterdamseuitjes.nl

Hét enige echte Moorddiner in Rotterdam


Dit Moord Dinerspel in Rotterdam is een combinatie van aandachtig luisteren, leugens ontdekken, listen ontrafelen, complotten ontmantelen en vooral ook de gulle lach. Gouden keeltjes, acteerkwaliteiten en andere verborgen talenten? Vanavond leert u uw collega's en/of vrienden pas echt goed kennen!

Moord aan de Maas - stadsspel

De Rotterdamse recherche zit met de handen in het haar. Ze komen niet tot de oplossing! Er is een moord gepleegd en ze kunnen de dader niet vinden. De recherche heeft uw intelligente brein nodig! Bent u in staat de dader aan te wijzen? Door de vraagstukken uit het dossier op te lossen, komt u steeds een stapje verder. Maar de tijd dringt, wint u de strijd van uw collega rechercheurs?

Uiteraard zijn deze spellen onder begeleiding van gediplomeerde acteurs.

RotterdamseUitjes.nl
Vredenoordlaan 14
3061 RL Rotterdam
010 – 30 200 73
info@RotterdamseUitjes.nl

Cursus Plat Haags

Een Cursus Plat Haags van Hofstad Events, dat is: 'Geef mein un bakkie pleur en un kanoh!', oftewel, geef mij een kopje koffie en een koekje. Of deze: 'Wa ken me het nah a me hol klonteru?', vrij vertaald, wat kan het mij schelen? Het zijn maar een paar van de voorbeelden van plat Haags, die in een cirkel van 10 km om het centrum gesproken wordt door trotse Haagse burgers. Plat Haags is nog zeker niet uitgestorven! Een echte Hagenees slaat zich op de borst, kijkt recht vooruit en spreekt elke vreemdeling aan met z'n eigen taaltje. Maar dat taaltje is natuurlijk gewoon te leren!

Reserveer een originele workshop 'Plat Haags' van Hofstad Events, waarin u onder leiding van een echte Haagse cabaretier, de tongval van de echte Hagenees gaat oefenen, zodat u op niveau kunt communiceren. Taal is ook maar een afspraak tussen mensen! Voor deze cursus heeft u alleen een beetje uitleg nodig, een stukje oefenconversatie, waarna u de stevige Haagse humor veel beter aanvoelt. Lach mee met onze cabaretier om de rare woorden en de gekke uitspraak, hij leert u plat Haags spreken in korte tijd.

Het is een melige cursus met lachgarantie! Met als afsluiter een conference van uw eigen cabaretier. Doe gewoon deze potsierlijke deze cursus 'plat Haags' en uw integratie in Den Haag is aanstaande. Converseren op niveau is eenvoudig. Zallik jÁh is een hétah voah je trétah gevuh zodat juh tanduh peletons gewés, je gat uit komme marshere?

Inclusief:
- Haagse cabaretier
- Locatiehuur
- Oefenmateriaal
- Stevige Haagse borrel
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Prijs:
10 - 15 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
16 - 20 personen € 25,50 p.p. excl. BTW
21 - > personen € 23,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!


Klik hier voor onze website

Cocktail Workshop in Den Haag

Welkom op de cocktail workshop van Hofstad Events in Den Haag. Op een speciale locatie in het centrum van de stad gaat u de lekkerste cocktails helemaal zelf maken. 'Shaken not stirred' is een uitdrukking waarvan u de betekenis eindelijk eens komt te weten. U wordt uiteraard eerst verwelkomd met een non-alcoholisch drankje, zodat u nog een beetje nuchter deze workshop kan volgen. Onze professionele cocktailshakers staan helemaal voor u klaar, om u de geheimen van het mixen uit de doeken te doen!

Mix tijdens deze unieke cocktail workshop van Hofstad Events uw eigen Mojito, Pink Paradise of tongstrelende Bombay Bramble, onder de vakkundige leiding van een echte professionele shaker!

Onze professionals geven allereerst wat uitleg over het ontstaan, de smaakcombinaties en de techniek van het mixen. Een scheutje rum hier, roeren, citroensapje, niet te veel, alle ingrediënten voor een professionele cocktail komen langs!

Tot zover de theorie, nu nog de praktijk. Maak twee cocktails die volgens u ook nog te drinken zijn. Bewijs uw vakmanschap door deze drankjes ook nog zelf tot u te nemen!

Natuurlijk is het zaak ook nog wat speciale hapjes bij deze workshop te nuttigen. Wat dacht u van onze heerlijke tapas, zodat u helemaal in zuidelijke sferen verkeerd?

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Het maken van de cocktails
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!


Klik hier voor onze website

Amsterdam Vodka Museum Toer & Cocktail Workshop
Amsterdam museum cocktail workshop

De workshop begint met een rondleiding door het 3 verdiepingen tellende museum, een verhaal bestaande uit een combinatie van informatie en entertainment.
Hierna gaan de deelnemers naar onze unieke Vodka bar! Onze showshaker laat u kennis maken met de verschillende soorten drank die kunnen voorkomen in een cocktail.
Na een interactieve proefronde om de drankkennis te testen, krijgt iedereen de mogelijkheid om een eigen cocktail te maken. U wordt binnen no time de entertainer achter elke bar! Wij leveren een originele oefenfles waar u naar hartelust mee kunt oefenen zonder iets te breken!

De workshop duurt circa 2 uur. Inclusief circa 3 cocktails, locatie, bartender, begeleiding en optioneel tapas of diner. Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen naar +31 (0) 6 4343 5225 of mailen naar info@vodkamuseum.com.

4 tot 20 personen = € 37,50 per persoon incl. btw en zaalhuur
21 tot 30 personen = € 35,- per persoon incl. btw en zaalhuur
31 t/m 50 personen = prijs op aanvraag.

Vodka Museum Amsterdam

patrick@vodkamuseum.com
Damrak 3
1012 LK Amsterdam
+31 20 5285482
www.vodkamuseum.com

Imperia Catering & Workshops combineert diverse Italiaanse streekgerechten in originele buffetten voor elke gelegenheid. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit.

Imperia biedt u de mogelijkheid om bij u thuis, op uwop een door u gekozen locatie, culinair te genieten.Imperia levert uitsluitendchtelijke gerechten bereid met versewaar mogelijk biologische productendat proeft u. Ons aanbod bestaat o.a. uit ambachtelijke koude en warme buffetten, Venetiaans Tapas (Cicchetti), rustieke, luxe hapjes en ontbijtmanden.Meer informatie over onze cateringservice vindt u op www.imperiadrachten.nl

Workshops& Kooklessen
Altijd al eens zelf pasta willen maken? Een dagje gezellig met vrienden of familie in de keuken staan? Leer samen de heerlijkste Italiaanse gerechten bereiden door middel van een kookworkshop bij u thuis of in de prachtige ambiance van kookstudio Grietenijhuis in Beetsterzwaag.

Menu
Naast het van een traditioneel Italiaans vier gangen menu kunt u ook kiezen uit het zelf maken van Venetiaanse Tapas, Vers gedraaide pastavariaties aangevuld met o.a. tapenades, pesto, focaccia, ciabatta, pannecotta en tiramisu.horen graag uw menu-suggesties en speciale wensen!


Prijzen
Workshops:op aanvraag,kelijk van aantal personen en locatie. Op onze locaties hanteren wij een minimum van zes personen per workshop, bij u thuis bieden wij workshops vanaf vier personen.
Kooklessen: € 45,00 per persoon, all in. Voor kooklessen gaan wij uit van individuele inschrijvingen.

Optioneel kunt u kiezen voor ons wijnarrangement: een heerlijke Italiaanse wijn bij elk gerecht.De wijnen worden speciaal geselecteerd bij elk gekozen gerecht door een Italiaanse wijnen specialist.

Wijnproeverij
Het is tevens mogelijk uw workshop te combineren met een wijnproeverij uitgevoerd door een wijnspecialist, prijzen op aanvraag.
en Agenda4 uren. Bekijk onze agenda voor de kooklesdata op www.imperiadrachten.nl
Voor besloten groepen vanaf 6 personen kunt u een eigen datum naar keuze reserveren.

Imperia Catering & Workshops
Kookstudio:
Grietenijhuis
Hoofdstraat 17
Beetsterzwaag

Postadres:
Wimerts 155
9204 GW Drachten
Tel 06 30344569
Fax 0512 220101
E-mail: info@imperiadrachten.nl
www.imperiadrachten.nl

Events2be – Events op Maat en in Stijl

In tijden van economische crisis zijn de budgetten voor events
gering en is het elke keer weer een opgave om iets origineels, maar tegelijkertijd betaalbaars te bedenken. Events2be neemt u deze zorg graag uit handen. Wij zijn een evenementenbureau dat constant op zoek gaat naar creativiteit en betaalbare, innovatieve oplossingen. Eén die het werk voor u uit handen neemt en originaliteit, persoonlijk contact en service hoog in het vaandel heeft staan.

Events2be is al geruime tijd sterk in het ontwikkelen van bijzondere, betaalbare concepten. Nog sterker zijn wij in het ontwikkelen van programma's op maat. Ga het gesprek met ons aan en wij zullen u niet teleurstellen.

Bij Events2be kunt u terecht voor bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten, corporate events, incentives, workshops en relatiegeschenken. Met onze expertise op deze gebieden kunnen wij uw event van het begin tot het eind perfect voor u organiseren.

Zoekt u nog een betrouwbare partner die samen met u uw event doet slagen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!


Events2be
Paulus Potterlaan 64
3931 TG Woudenberg
033-8886770

www.events2be.com
info@events2be.com

WELKOM IN ALLROUNDER MOUNTAIN RESORT

Op 4 januari 2001 kwam een visie tot leven. In Neuss opende Allrounder de eerste skihal van Duitsland; tegenwoordig beter bekend als de JEVER SKIHALLE Neuss.

Sinds die tijd ligt daar een 300 meter lange en 60 meter brede piste gedurende 365 dagen per jaar met de fijnste soort poedersneeuw – omringd door gastronomie uit de Alpenlanden en unieke kliminstallaties.

Een apart deel van de piste van ruim 3.000 m² biedt de perfectie condities voor kinderen en beginners om het skiën te leren. In 2011 zal in het Allrounder Mountain Resort het 4**** Superior Hotel Fire & Ice worden geopend. Gasten kunnen zich heerlijk ontspannen, vermaken en vergaderen in deze unieke Alpine ambiance.

De JEVER SKIHALLE Neuss behoort tot de meest geliefde toeristenbestemmingen van Duitsland. Naast hun core business heeft Allrounder restaurants en cafés met een Alpine sfeer en een Alm Biergarten opgericht, evenals een modern businesscentrum. Met het SalzburgerLand klimpark en de SalzburgerLand klimwand in Neuss hebben de gasten bovendien twee outdoor-locaties met ongeëvenaarde mogelijkheden voor veel plezier tot hun beschikking.

Daarnaast zijn er nog vele extra faciliteiten zoals: de skischool (één van de grootste in Duitsland), de grootste ski- en snowboardwerkplaats van Duitsland, skiverhuur, twee shops gespecialiseerd in de verkoop van ski’s en snowboards en bovendien de allrounder skitouroperator voor al uw wintersportvakanties.

Contact:
Allrounder mountain resort gmbh & co. kg
An der Skihalle 1 Fon: +49 (0) 2131-1244-0 info@allrounder.de
41472 Neuss Fax: +49 (0) 2131-1244-300 www.allrounder.de
www.hotelfireandice.de
hotel@allrounder.de

The Paint Experience – Schilderworkshops voor de zakelijke markt

Bent u op zoek naar een creatieve schilderworkshop die net even anders is dan anders? Dan bent u bij The Paint Experience aan het juiste adres! The Paint Experience biedt diverse moderne schilderworkshops aan voor de zakelijke markt.  

Bij The Paint Experience schildert u niet alleen op grote en kleine doeken maar ook op objecten zoals een levensgroot dier van kunststof of kleine papier-maché koeien.
Wij zijn constant op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van schilderen. Beschilder bijvoorbeeld een etalagepop en laat hem weer leven! Een vernieuwende workshop die uw kantoor/bedrijfspand opfrist met deze verrassende kunstobjecten.

Onze schilderworkshops zijn perfect als onderbreking van een vergadering, als teambuilding activiteit of als bedrijfsuitje. U kunt de workshops apart boeken maar ook als onderdeel van een geheel verzorgde dag.

Bij The Paint Experience kunt u ervaren hoe het is om onder begeleiding van een of meer ervaren kunstenaars aan de slag te gaan. The Paint Experience werkt samen met kunstenaars die al jaren in het vak zitten. Jong, oud, beginner of gevorderd? Het maakt niet uit! Voor iedere doelgroep is de juiste begeleiding aanwezig.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gauw een kijkje op onze website en bekijk de mogelijkheden!


The Paint Experience
Paulus Potterlaan 64
3931 TG Woudenberg
033-2860153

www.thepaintexperience.com
info@thepaintexperience.com

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu