ZEILEN - FeeZten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Zeilcharters.nl

Dagje of middag zeilen op het IJsselmeer op de Klipper Omega. All-in Arrangementen.

Bezoek Volendam, Marken, Pampus, Bataviawerf of Hoorn.
Vanaf 35-175 personen.
Informeel samenzijn in een scheepse ambiance.
Officiele trouwlocatie.

www.zeilcharters.nl

NAUPAR| nautische partners
Voor iedere gelegenheid een passend schip

NAUPAR is een samenwerking van zeilrederijen ‘de Zeilvaart’, Zeilvloot Lemmer-Stavoren en Hanzestad Compagnie. Met meer dan 35 jaar ervaring is NAUPAR de rederij voor al uw gelegenheden. Bent u jarig, viert u een jubileum of zoekt u een unieke locatie voor uw trouwfeest? Bij NAUPAR vindt u voor iedere gelegenheid een passend schip.

Elk feest een succes aan boord bij NAUPAR
NAUPAR nautische partners biedt u de keus uit een grote verscheidenheid van traditionele zeilschepen. Alle schepen hebben hun eigen ambiance. Ook in comfort verschillen de schepen, van back to basic tot lekker luxe genieten. Zo kunt u samen met familie genieten van een klein en intiem feest of juist eens groots uitpakken. Met een ruime keus, vindt u bij NAUPAR altijd een schip dat bij uw gezelschap past.

Uw feest van A tot Z geregeld
Wilt u uw gasten verwennen met een lekker hapje en drankje? Bij NAUPAR heeft u de keus uit een ruim catering aanbod. Zo vindt u altijd iets van uw keus. Ook voor entertainment aan boord bent u bij NAUPAR aan het juiste adres. Kiest u voor een palingroker of toch liever voor een swingende DJ?

NAUPAR bij u in de buurt
De zeilschepen van NAUPAR varen vanuit 16 verschillende afvaarthavens rondom het IJsselmeer en Markermeer. Zo is er altijd een haven in de buurt waar u een traditioneel zeilschip kunt huren. Zo kunt u gaan varen in onder andere in Kampen, Enkhuizen, Hoorn, Monnickendam, Amsterdam, Harlingen en Stavoren.

www.naupar.nl

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu